null
Hvorfor jeg velger Skinlove (gjesteinnlegg fra kunde)
5 Oct 2020 | Postet av Ingrid (kunde)

Hvorfor jeg velger Skinlove (gjesteinnlegg fra kunde)

Jeg har lenge vært opptatt av både helse og miljø og har prøvd å velge det jeg har trodd er mest mulig trygge produkter.

For litt over ett år siden fikk jeg meg en liten vekker da jeg så på den lille datteren min som satt og plasket i badebaljen og smakte på badevannet. Jeg hadde valgt produkter til barna fra et merke fra dagligvarehandelen som er kjent for å ha mye økologiske produkter og profilerer seg som et merke med trygge produkter for hele familien. Jeg hadde lagt merke til Skinlove tidligere gjennom venner i sosiale medier, men hadde ikke enda satt meg skikkelig inn i deres produkter og filosofi. Nå leste jeg meg opp på hva Skinlove står for og hvilke produkter de ikke tillater i sine produkter. Her oppdaget jeg at såpen datteren min fikk i seg gjennom badevannet inneholdt flere av verstingstoffene fra Nei-listen til Skinlove. Jeg begynte derfor å undersøke de andre produktene vi brukte mest til barna, og fant potensielt skadelige stoffer i så å si alle sammen. Jeg kjente at jeg ble skremt og sint og følte meg skikkelig lurt.

Jeg er klar over at det finnes regelverk om grenseverdier som de ulike produsentene skal holde seg innenfor, og at et potensielt skadelig stoff i seg selv ikke nødvendigvis er farlig i så små mengder. Jeg tenker allikevel at med så mye produkter vi bruker og omgir oss med hver dag, så har vi ikke oversikt over den totale mengden vi får i oss i tillegg til hva vi får i oss gjennom f.eks. mat, og vi vet heller ikke enda nok om langtidseffekten av bruken av alle disse stoffene. For meg var det logisk å tenke at jeg i tillegg til å tenke over hva slags mat vi gir til ungene og familien, bør vi også tenke gjennom om hudpleieproduktene vi bruker er så trygge som mulig.

Her startet altså prosjekt «Grønt skifte» for hudpleie- og kosmetikkprodukter til familien. Jeg byttet først ut produktene til de minste, og så kontaktet jeg Skinlove som guidet meg gjennom jungelen av produkter til meg selv og mannen min. Det var litt skummelt da min hud er helt avhengig av gode og effektive produkter for at jeg skal holde den i sjakk, men jeg fikk veldig god veiledning og hjelp til å bytte ut de produktene jeg hadde brukt over lang tid med trygge og naturlige produkter. Jeg opplevde at huden min en periode ble litt verre før den ble bedre igjen, men dette er helt vanlig når en bytter produkter. I dag er jeg kjempefornøyd, huden er balansert og jeg har fått mange nye favoritter til meg selv og hele familien fra Skinloves sortiment som jeg ikke vil være foruten, og disse vil jeg gjerne få komme tilbake til og fortelle mer om senere.

I dag bestiller jeg så å si alt av hudpleie og kosmetikk gjennom Skinlove, og det er to spesielt gode grunner til det; trygge og gode produkter og fantastisk god kundeservice.
 
Jeg føler meg trygg på produktene da jeg vet at Skinlove er meget strenge på hvilke ingredienser de tillater i produktene de selger, og at de gjør skikkelig research før de tar et nytt produkt inn i sortimentet. Dette gjør at jeg føler meg trygg på at jeg ikke trenger å undersøke hele ingredienslista på hvert eneste produkt jeg kjøper hos dem. I tillegg har de en utmerket kundeservice. Jeg har skrevet mange mailer frem og tilbake med spørsmål i forbindelse med overgang til nye produkter, og jeg har fått utfyllende svar fra de hyggelige damene hver eneste gang.

Dersom du er interessert i naturlig, trygg og god hudpleie, anbefaler jeg Skinlove på det varmeste.

Mvh

Ingrid (Skinlovekunde)

Det siste fra bloggen