null
Hvilken solkrem er best for ansikt?
31 May 2022

Hvilken solkrem er best for ansikt?

Den beste økologiske solkremen til ansikt

De siste årene har vi fått inn mange naturlige og økologiske solkremer til ansiktet. En solkrem som er laget til ansikt er ofte laget med en lettere konsistens enn de som brukes for kropp. De er laget for å være så lette at de kan brukes daglig og også under sminke. De fleste er matte i påføringen.

Vår mening er at solkremer med fysiske solfilter (som sinkoksid og titanium dioksid) er de tryggeste solkremene du kan velge blant. Og for oss er trygg hudpleie en hovedprioritet. Begge disse mineralene legger seg på utsiden av huden og reflekterer bort UV-strålene, heller enn å absorbere de inn slik som kjemiske solfiltre gjør.

Spesielt sinkoksid har en rekke helsefordeler som at den kan lindre irritasjon i huden og gir god pleie for solbrent hud. Det er non-comedogenic (så den tetter ikke porene og bidrar derfor ikke til acne), den er antibakteriell og betennelsesdempende som har vist å hjelpe til å forbedre elastisiteten i huden som igjen motvirker aldringstegn.

Solbeskyttelse rundt øynene

Området rundt øynene blir ofte glemt. Dette er også et viktig område og huske å påføre solfaktor, men har du ekstremt følsomme øyne så kan det være ubehagelig å ha solkrem så nært på. Prøv deg frem med disse vi har for ansikt. De er mildere en de som ofte brukes på kropp. Husk også at solbriller beskytter veldig godt dersom de har den rette merkingen. Har de merket CE eller UV400 så beskytter de garantert mot 99% av UV- strålene. En hatt eller caps beskytter også.

Her får du en presentasjon av alle solkremene vi har for ansikt

Vil du hoppe rett til utvalget i nettbutikken kan du trykke  HER.

NUORI naturlig solkrem til ansikt

NUORI Mineral Defence, Solkrem SPF30

NUORIs naturlige solkrem gir bredspektret UV-beskyttelse med solfaktor 30.

En lettvektig solkrem laget for ansikt. Solfilteret består av ikke-nano sinkoksid som gir god beskyttelse mot både UVA- og UVB. Kremen føles myk mot huden og gir en primer-aktig effekt. Den er derfor god egnet til daglig bruk, og den kan fint brukes under sminke.

Solkremen er forsterket med kraftfulle planteoljer og -ekstrakter som støtter den beskyttende effekten av solkremen. Reparerende.

Produktet er duftfritt og egner seg også for sensitiv hud.

Vegansk.

Reef-friendly solkrem.

BYBI naturlig solkrem til ansikt Day Defence


BYBI Day Defence SPF30 Moisturiser
BYBI Day Defence er en naturlig solkrem med sheasmør og aloe vera som gjør den lett å smøre ut. Den trekker raskt inn og etterlater ikke noe hvitt lag på huden. Kan brukes av alle hudtyper. Inneholder ingen essensielle oljer så den kan fint passe til sensitiv hud og neser. Nydelig solkrem! Vegansk. Reef friendly solkrem. Tuben er laget fra sukkerrør. 

Pai Skincare naturlig solkrem til ansikt


Pai British Summer Time Sensitive Sunscreen SPF30

En perfekt sertifisert naturlig solkrem for alle med sensitiv hud. Denne er verken klissete eller irriterende på huden.
Her jobber det naturlige, fysiske UV-filteret sinkoksid mot UVA OG UVB. Mens bomullsekstrakt samtidig jobber med å reparere huden for skader den har fått fra nettopp UVB, UVA, infrarødt og synlig stråling.

"Jeg har nesten ikke lyst til å skrive positivt om denne, for da er den kanskje utsolgt når jeg må ha ny! Men den er virkelig god! Den lukter godt, trekker fint inn i huden og blir IKKE et hvitt lag oppå. Den er ganske drøy, i alle fall likt som andre solkremer. Ungene vil kun ha denne i ansiktet, fordi den lukter så godt av honning :) denne kjøper jeg igjen! " -Marthe Larsen

"Jeg opplever at denne solkremen gir god beskyttelse, trekker godt inn og gjør ikke huden hvit. Min hud blir fort blank til vanlig, men denne solkremen virker faktisk mattende og poreforminskende og er god som underlag for sminke. Anbefales!
" -Ingrid

P.S. verdt å nevne at Pai Skincare har en 30-dagers fornøydhetsgaranti. Skulle du kjøpe produktet, men finner at du ikke er fornøyd, så vil vi kunne gi deg pengene tilbake. 

Hynt Beauty naturlig solkrem til ansikt


Hynt Dagkrem med SPF25

Lett dagkrem med bredspektret solfaktor 25. Non-nano titaniumdioksid fungerer som et fysisk UV-filter. Betennelsesdempende og antioksidantrike økologiske planteekstrakter som krameria (rhatany rot), grønn te, lakris og vill stemorsblomst lindrer og beskytter huden. Ypperlig som base før påføring av sminke. Denne fløyelsmyke kremen beskytter huden samtidig som den tilfører fukt. Er ikke hvit ved påføring. Mild blomsterduft. Kommer også i en testerstørrelse. 

"Denne kremen er kjempegod! Jeg savner ofte den litt luksuriøse følelsen hos naturlige produkter, men ikke med denne kremen. Den lukter helt fantastisk, er lett å påføre, og kjennes silkemyk ut på huden. Den fukter godt, og jeg har ikke blitt solbrent når jeg har brukt denne, selv ikke i stekende sol i Spania. Jeg synes den er litt skinnende rett etter påføring, men den trekker godt inn i huden etter hvert. Skulle ønske den var litt billigere, da dette har blitt et nytt must have-produkt hos meg. Jeg har sensitiv og kombinert hud, og denne funker godt. Anbefales!" -Nadia

"Er utrolig fornøyd med denne kremen. Den beste dagkremen jeg har prøvd med solfaktor. Lukter helt nydelig! Bare litt trist at den er så dyr, for denne har jeg lyst til å bruke hele tida." -Tone Alice


Se hele utvalget vårt av trygge, naturlige og økologiske solkremer til ansikt her.

Det siste fra bloggen