null
 • Hynt Dagkrem med SPF25, 50 ml

Hynt Dagkrem med SPF25, 50 ml

(7 reviews) Skriv en omtale

690.00,-

Lett dagkrem med solfaktor 25.

Non-nano titaniumdioksid som fungerer som et fysisk UV-filter og beskytter både mot UVA og UVB. Næringsrike ekstrakter fra planter og alger lindrer, beskytter og reparerer huden.

Dagkremen er ypperlig som base før påføring av sminke. Denne fløyelsmyke kremen beskytter huden samtidig som den tilfører fukt. Den er ikke hvit ved påføring, klisser ikke og farger ikke av på klærne. Mild og søtlig blomsterduft.

 

Vegan

 

Anbefalt bruk: 

For at kremen skal opprettholde sin solbeskyttende funksjon må den som annen solkrem påføres annenhver time.


Produktet er holdbart innen 12M etter åpning.

Titanium Dioxide 9%. Inactive Ingredients: Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil*, Krameria Triandra (Rhatany) Root Extract, Sodium Hyaluronate (Plant Derived), Caprylic/Capric Triglyceride, Squalane (Plant Derived), Oryza Sativa (Rice) Bran Oil*, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract*, Symphytum Officinale (Comfrey) Root Extract*, Laminaria Digitata (Algae) Extract*, Viola Tricolor (Wild Pansy) Extract*, Pantothenic Acid, Tocopheryl Linoleate (Vitamin E), Vitis Vinifera (Grapeseed) Seed Extract*, Glycyrrhiza Uralensis (Licorice) Root Extract*, Allantoin (Plant Derived), Sodium Pca, Raphanus Sativus Root Extract (Leuconostoc Radish Root Ferment-Natural Preservative) Extract, Bisabolol(Chamomile), Plantago Major (Plantain) Leaf Extract, Beta-Glucan, Pinus Pinaster (Pine) Bark Extract, Riboflavin. *Certified Organic
 • 5
  Ny favoritt

  Postet av Lis den 4th Jul 2021

  Godt produkt, fin konsistens, lukter friskt og ikke for mye. Fungerer bra som spf og etterlater huden fuktet og matt.

 • 5
  Veldig fornøyd!

  Postet av Tone Alice den 23rd Aug 2020

  Er utrolig fornøyd med denne kremen. Den beste dagkremen jeg har prøvd med solfaktor. Lukter helt nydelig! Bare litt trist at den er så dyr, for denne har jeg lyst til å bruke hele tida.

 • 4
  Absolutt å anbefale, men ikke for alle hudtyper?

  Postet av Eva den 5th Aug 2019

  Denne dag-/solkremen falt jeg pladask for etter å ha kjøpt en tester, så jeg kjøpte raskt hele flasken. Den lukter godt, trekker godt inn og føles lett på huden. Prisen er kanskje litt stiv, men om du leter etter en god solkrem/dagkrem med naturlige ingredienser vil jeg absolutt anbefale denne. Dessverre passer ikke denne til min hudtype mtp kviser, og brukes derfor sjeldent. Aldri opplevd å bli brent når jeg har brukt den.

 • 5
  Ny favoritt som fukter og beskytter

  Postet av Nadia den 14th Jul 2019

  Denne kremen er kjempegod! Jeg savner ofte den litt luksuriøse følelsen hos naturlige produkter, men ikke med denne kremen. Den lukter helt fantastisk, er lett å påføre, og kjennes silkemyk ut på huden. Den fukter godt, og jeg har ikke blitt solbrent når jeg har brukt denne, selv ikke i stekende sol i Spania. Jeg synes den er litt skinnende rett etter påføring, men den trekker godt inn i huden etter hvert. Skulle ønske den var litt billigere, da dette har blitt et nytt must have-produkt hos meg. Jeg har sensitiv og kombinert hud, og denne funker godt. Anbefales!

 • 5
  Kjempebra

  Postet av Morten den 14th Apr 2019

  Drøy og god solkrem uten kjemikalier
  Anbefales!

 • 5
  Endelig en solfaktor som føles bra på huden!

  Postet av Nina Helene den 3rd Jun 2018

  Jeg har ennå til gode å finne en naturlig solkrem jeg liker, men denne dagkremen som også har solfaktor er bare helt nydelig. Den gir lett fukt, så jeg trenger ikke noe serum e.l under. Den blir heller ikke blank og passer fint under sminken. Siden det først og fremst er en dagkrem, og ikke en solkrem, er den lett å smøre ut - ikke tung og fet i konsistensen, blir ikke hvit i det hele tatt, og gir ikke den "tørrheten" som produkter med mineralfilter ofte gir på meg. Jeg har ikke opplevd å bli brent med denne på. Så lukter den helt fantastisk- litt vanskelig å sette fingeren på akkurat hva den lukter, men lett fruktig og frisk (melon, banan, ananas og sitrus kanskje?) Skulle ønske den ikke var så dyr, siden det kommer til å gå mye av den når jeg bruker den som solkrem i ansiktet og på brystet i sommermånedene. Skulle også ønske Hynt kunne lage noe tilsvarende for kroppen, det hadde vært helt fantastisk.

 • 5
  Nydelig dagkrem med solfaktor, lett å påføre, lukter friskt og føles god på huden hele dagen

  Postet av Marianne Frøland den 2nd May 2018

  Har savnet en god dagkrem med solfaktor, og her fant jeg den! Fin konsistens, god frisk lukt og føles god på huden. Syns den var litt dyr, men den er ganske drøy i bruk så jeg håper at den varer lenge. Kommer til å kjøpe den igjen!