null
 • Hynt Dagkrem med SPF25, 50 ml

Hynt Dagkrem med SPF25, 50 ml

(6 omtaler) Skriv en omtale

690.00,-

Lett dagkrem med bredspektret solfaktor 25. Non-nano titaniumdioksid fungerer som et fysisk UV-filter. Betennelsesdempende og antioksidantrike økologiske planteekstrakter som krameria (rhatany rot), grønn te, lakris og vild stemorsblomst lindrer og beskytter huden. Ypperlig som base før påføring av sminke. Denne fløyelsmyke kremen beskytter huden samtidig som den  tilfører fukt. Er ikke hvit ved påføring. Mild blomsterduft.

Produktet gjennomførte nylig en ny objektiv test av solfaktoren og den ble målt til 27,25. Dermed klassifiseres den som faktor 25 og ikke som 30.

Her kan du finne tester på denne dagkremen.

Nøkkelingredienser:

PINJEBARK EKSTRAKT: Demper aldringsprosessen ved å øke hudens elastisitet og fuktighetsnivå,  forbedrer hudens struktur og minimerer fine linjer.

ØKOLOGISK SESAMFRØOLJE : Rik på sink, et viktig mineral for kroppen vår som bidrar til å øke hudens elastisisitet, mykhet samt minimere pigmentflekker. Beskytter kroppen mot kjemikalier som penetrerer huden

ØKOLOGISK ALOE VERA: Kraftig betennelsesdempende planteekstrakt som helbreder, roer ned og øker produksjon av keratin som gir huden et forynget utseende. Booster også daglig beskyttelse mot UVa stråling med opp mot 30%.

ØKOLOGISK LAMINARIA ALGEEKSTRAKT: Beskytter og reparerer skadet DNA, booster kollagenproduksjon og cellefornyelse, styrker hudens barriere og øker fukt

ØKOLOGISK RATANIAROT EKSTRAKT: Røttene er rike på tanniner som er betennelsesdempende, antiseptisk og har en oppstrammende effekt, demper rødhet

ØKOLOGISK GRØNN TE: Kraftig antioksidant som beskytter hudcellene mot skade fra frie radikaler.

Vegan

Anbefalt bruk: 

For at kremen skal opprettholde sin solbeskyttende funksjon må den som annen solkrem påføres annenhver time.

Titanium Dioxide 9%. Inactive Ingredients: Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil*, Krameria Triandra (Rhatany) Root Extract, Sodium Hyaluronate (Plant Derived), Caprylic/Capric Triglyceride, Squalane (Plant Derived), Oryza Sativa (Rice) Bran Oil*, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract*, Symphytum Officinale (Comfrey) Root Extract*, Laminaria Digitata (Algae) Extract*, Viola Tricolor (Wild Pansy) Extract*, Pantothenic Acid, Tocopheryl Linoleate (Vitamin E), Vitis Vinifera (Grapeseed) Seed Extract*, Glycyrrhiza Uralensis (Licorice) Root Extract*, Allantoin (Plant Derived), Sodium Pca, Raphanus Sativus Root Extract (Leuconostoc Radish Root Ferment-Natural Preservative) Extract, Bisabolol(Chamomile), Plantago Major (Plantain) Leaf Extract, Beta-Glucan, Pinus Pinaster (Pine) Bark Extract, Riboflavin. *Certified Organic
 • 5
  Veldig fornøyd!

  Postet av Tone Alice den 23rd Aug 2020

  Er utrolig fornøyd med denne kremen. Den beste dagkremen jeg har prøvd med solfaktor. Lukter helt nydelig! Bare litt trist at den er så dyr, for denne har jeg lyst til å bruke hele tida.

 • 4
  Absolutt å anbefale, men ikke for alle hudtyper?

  Postet av Eva den 4th Aug 2019

  Denne dag-/solkremen falt jeg pladask for etter å ha kjøpt en tester, så jeg kjøpte raskt hele flasken. Den lukter godt, trekker godt inn og føles lett på huden. Prisen er kanskje litt stiv, men om du leter etter en god solkrem/dagkrem med naturlige ingredienser vil jeg absolutt anbefale denne. Dessverre passer ikke denne til min hudtype mtp kviser, og brukes derfor sjeldent. Aldri opplevd å bli brent når jeg har brukt den.

 • 5
  Ny favoritt som fukter og beskytter

  Postet av Nadia den 14th Jul 2019

  Denne kremen er kjempegod! Jeg savner ofte den litt luksuriøse følelsen hos naturlige produkter, men ikke med denne kremen. Den lukter helt fantastisk, er lett å påføre, og kjennes silkemyk ut på huden. Den fukter godt, og jeg har ikke blitt solbrent når jeg har brukt denne, selv ikke i stekende sol i Spania. Jeg synes den er litt skinnende rett etter påføring, men den trekker godt inn i huden etter hvert. Skulle ønske den var litt billigere, da dette har blitt et nytt must have-produkt hos meg. Jeg har sensitiv og kombinert hud, og denne funker godt. Anbefales!

 • 5
  Kjempebra

  Postet av Morten den 14th Apr 2019

  Drøy og god solkrem uten kjemikalier
  Anbefales!

 • 5
  Endelig en solfaktor som føles bra på huden!

  Postet av Nina Helene den 3rd Jun 2018

  Jeg har ennå til gode å finne en naturlig solkrem jeg liker, men denne dagkremen som også har solfaktor er bare helt nydelig. Den gir lett fukt, så jeg trenger ikke noe serum e.l under. Den blir heller ikke blank og passer fint under sminken. Siden det først og fremst er en dagkrem, og ikke en solkrem, er den lett å smøre ut - ikke tung og fet i konsistensen, blir ikke hvit i det hele tatt, og gir ikke den "tørrheten" som produkter med mineralfilter ofte gir på meg. Jeg har ikke opplevd å bli brent med denne på. Så lukter den helt fantastisk- litt vanskelig å sette fingeren på akkurat hva den lukter, men lett fruktig og frisk (melon, banan, ananas og sitrus kanskje?) Skulle ønske den ikke var så dyr, siden det kommer til å gå mye av den når jeg bruker den som solkrem i ansiktet og på brystet i sommermånedene. Skulle også ønske Hynt kunne lage noe tilsvarende for kroppen, det hadde vært helt fantastisk.

 • 5
  Nydelig dagkrem med solfaktor, lett å påføre, lukter friskt og føles god på huden hele dagen

  Postet av Marianne Frøland den 2nd May 2018

  Har savnet en god dagkrem med solfaktor, og her fant jeg den! Fin konsistens, god frisk lukt og føles god på huden. Syns den var litt dyr, men den er ganske drøy i bruk så jeg håper at den varer lenge. Kommer til å kjøpe den igjen!