null
16 May 2013 | Postet av skinlove

Flytende foundation - naturlig og effektiv!

Endelig en flytende foundation som er helt naturlig og fantastisk god! Det er stor lykke hos oss i Skinlove hver gang vi oppdager nye produkter som faller innenfor våre strenge kriterier. Helt trygge og naturlige kvalitetsprodukter som også er deilige og effektive!  Det er med stor glede vi kan introdusere for dere i dag:

Suki Tinted Active Moisturizer

foundation uten kjemiakalierDenne fargede ansiktskremen kan brukes som foundation eller blandes med en dagkrem for lettere dekning og glød. Påføringen er enkel og kremen kjennes silkemyk mot huden. Den friske og glødende følelsen varer hele dagen. Ikke nok med det, men mineralene som brukes for å gi kremen farge gir deg også en naturlig solfaktor 15. hudpleie naturlige ingredienser skinlove Kremen er satt sammen av ingredienser som behandler hudproblemer som for eksempel urenheter, eksem og rosacea (hvitpil), og som gir huden næring og forebygger aldring (jojoba og nype). Passer til alle hudtyper.

Kan brukes på flere måter:

Concealer:

Kremen påføres på områder og flekker der du ønsker å jevne ut hudtonen, for eksempel under øynene eller rundt nesevingene.

Farget dagkrem:

Blandes ut med dagkrem for en lettere dekning og glød.

Foundation:

Påføres alene som en dagkrem for økt dekning og glød.

Fargene:

Mineralene som gir farge til kremen tilpasser seg i viss grad til den enkeltes hudtone og derfor tilbys det kun to fargenyanser.  

Porcelain: Passer til lys til medium hudtone.

Natural: Passer til medium til gylden hudtone.

Du finner denne nyheten i nettbutikken vår her:

Suki Tinted Active Moisturizer Porcelain

Suki Tinted Active Moisturizer Natural

Det siste fra bloggen