null
Favoritten er tilbake - Badger Damascus Rose Face Oil
10 Nov 2017 | Postet av usaliv

Favoritten er tilbake - Badger Damascus Rose Face Oil

Dette produktet vi har lengtet etter å få tilbake i hyllene. Vi fikk den først inn når vi startet Skinlove i 2012. Men etter et par år så trakk Badger produktene tilbake fra Europa mens de fornyet seg litt. Nå begynner de endelig å . komme tilbake!

Badger Damascus Rose Face Oil er en velduftende ansiktsolje som baserer seg på mange gode oljer, men viktigst av alle er Damaskusroseoljen som  har vært anerkjent for sine skjønnhetsfremmende egenskaper i flere årtusen.

  face-oil-rose-damascus-badger-ansiktsolje

I tillegg til roseoljen inneholder produktet økologisk jojoba, baobatre (apebrødfrukttre) og granateple som gjør at oljen er lett, superabsorberende og meget næringsrik.  Økologisk nype, ringblomst og tindved – “de tre søstre” – tilfører kraftfulle antioksidanter som beskytter mot og pleier solskadet hud. Den lekre oljen er ideell for både tørr, moden og kombinert hud. Kun et par dråper av Badgers Rose Face Oil gir rikelig med fuktighet, beroliger og etterlater en nydelig sunn hud.

Oljen er sertifisert økologisk av USDA. Produktet er vegansk. Det er selvsagt ikke testet på dyr!

Nyhet!

Badger Damascus Rose Beauty Balm er en slektning av den populære ansiktsoljen, men i form av en balm. Denne inneholder også den skjønne roseoljen samt nype, ringblomst og tindved som gir viktige antioksidanter til huden. Basen for denne balmen er olivenolje og bivoks, hvor ansiktsoljen bruker jojobaolje. Denne virker også reparerende og beroligende på huden.

beauty-balm-badger-damascus-rose-norge

Balmen kan brukes både i ansiktet, nakken, halsen og under øynene. Den gir fukt og hjelper til å motvirke aldringstegn og fine linjer. Den trekker overraskende lett inn i huden. Passer for alle hudtyper, også sensitiv hud.

Produktet er sertifisert økologisk av USDA Organic. Kommer i en nydelig glasskrukke. Selvsagt ikke testet på dyr denne heller :-)

De to lekre nyhetene + resten av utvalget vi har fra Badger Balm kan du finne her.

 

Det siste fra bloggen