null
1 Oct 2013 | Postet av skinlove

ENDELIG fant vi hårprodukter som oppfyller kvalitetskravene våre!

Vi har prøvd utallige merker innen hårpleie de siste to årene. Stort sett hos alle merkene så har resultatet blitt fett og tungt hår. Konklusjonen er at det er svært vanskelig å lage sjampo når man ikke bruker kjemiske og syntetiske ingredienser. I vår fikk vi inn to ulike merker til samme tid for utprøving. Det ene merket har en utsalgspris på kr. 350 og det andre merket har en utsalgspris på kr. 84. Ut fra pris og design var vi på forhånd temmelig sikre på hvilket merke vi ville like best... Overraskelsen var stor når den rimeligste varianten gikk seirende ut av konkurransen. Det er virkelig ikke alltid at dyrt er best, for dette er ikke en hvilken som helst sjampo; Vi er meget stolte over å endelig kunne introdusere Bentley Organic sjampo og balsam for dere! Naturlig sjampo og balsam som ikke bare er trygg å bruke, men som også er effektiv og etterlater et nydelig hår.
Sertifisert økologisk av Soil Association og vegan, aldri testet på dyr
Bare naturlige og trygge ingredienser gjør at produktene også fint kan brukes av barn! Som introduksjonstilbud tilbyr vi 10 % rabatt på alle Bentley Organic-produktene ut førstkommende søndag 6. oktober. Du finner de alle her. 

NYHETBILDET BENTLEY

Vi kan nå tilby tre typer sjampo + en balsam. Sjampo for daglig bruk finner du her.  Sjampo for tørt og skadet hår finner du her.  Sjampo for normalt til fett hår finner du her.  Herlig balsam finner du her.  Trenger du hjelp til å velge sjampo kan du ta kontakt med oss via kundeservice@skinlove.no Nyt! :-D

Det siste fra bloggen