null
Desemberfavoritter
2nd Jan 2019 | Postet av gunnhildskinlove

Desemberfavoritter

Desemberfavorittene presenteres av Gunnhild, @skinlove_gunnhild

Desember ble en måned der jeg måtte tenke litt nytt på kosmetikkfronten. Etter flere måneder med stress og dårlig kosthold fikk huden gjennomgå. Ja, jeg har virkelig måttet ta tak i meg selv for å ordne opp i alt dette. Livet kan jo by på en del utfordringer som man ikke kan vegre seg mot. Hvordan vi har det, hvordan vi sover, hva vi spiser, hva vi ikke spiser... alt kan prege huden. Vi henger sammen fra innerst til ytterst.

Noe jeg virkelig har fått øynene opp for denne høsten/vinteren er hvor viktig omega 3 er for absolutt hele kroppen og ikke minst for huden. Hvor ofte spiser du fisk? Mange er nok som meg og spiser det ganske sjeldent. De to fettsyrene i fiskeoljen, DHA og EPA, er kjempeviktige. Kroppen kan gjøre om den typen omega 3 som finnes i for eksempel linfrø til til DHA og EPA, men det er bare pittelitt som blir omdannet. Egentlig ikke tilstrekkelig. Skal du få i deg nok så må du spise fet fiks eller ta tilskudd. Jeg har gått for tabletter med omega 3 fra alger. Det er et hot tips dersom du ikke vil ta tran eller dersom du er veganer.


Så til produktene som har reddet en blek og problematisk desemberhud.

Eco by Sonya Invisible Tan

Jeg misliker å være blek. Jeg syns det er nydelig med lys og nordisk hud, men jeg syns selv at jeg ikke er så fin når brunfargen forsvinner. Bare blek. Gjennom julebordsesong, jul og nyttår har Invisible Tan vært redningen for meg. Denne selvbruningen har en kremkonsistens som gjør påføringen veldig lett. I tillegg så har Eco By Sonya kommet med en påføringshanske som jeg har brukt. Den er kjempegod! Kommer snart på lager.

Jeg bruker alltid selvbruning på dagtid. Påfører den på morgenen og dusjer den av meg om kvelden. Ofte anbefales det å sove med selvbruning om natten, men det liker ikke jeg så godt. Det går fint an å gjøre det på min måte også. Trenger du tips til påføring av selvbruning så anbefaler jeg at du leser denne bloggposten.

Pai Serum mot uren hud

Det er 25 år siden jeg hadde så uren hud som jeg har hatt i det siste! Jeg grøsser med tanken på hvilke produkter vi tydde til den gangen. Heldige meg som nå har alle de fine og trygge produktene fra Skinlove å velge mellom. Nå har jeg virkelig fått øynene opp for dette serumet fra Pai. For meg har det fungert utrolig bra og det har tatt knekken på kvisene før de egentlig har fått utviklet seg skikkelig. Etter rens og toner har jeg massert litt serum godt inn på de hudområdene som har vært utsatt. Deretter påført fuktighetskrem eller olje.

Living Nature Foundation Pure

Når huden ikke er så pen så er det godt med en foundation som dekker bra. Denne har vært helt super for meg. Når jeg bruker selvbruning og er litt brun så er fargen "taupe" en fin farge for meg. Når jeg er litt blekere er det "honey" som er rett farge. Jeg har gule undertoner i huden. Til påføring bruker jeg bare fingrene og syns det fungerer helt utmerket.

 

Badger Lip Balm

Tørre og såre lepper. Det hører denne årstiden til. Dette er min absolutte favorittbalm. Den gir en umiddelbar beroligende og fuktighetsgivende effekt og effekten varer lenge. Alle disse lipbalmene fra Badger har like base. De har bare litt ulik duft. Jeg er svak for vanilje, så derfor har jeg denne som ypperste favoritt.

Flow Juniper Hair Rinse

Du vet følelsen når du nettopp har vasket håret og så føles det likevel både litt tungt og trått? Det skjer en gang i blant. Naturlige sjampoer inneholder ganske konsentrerte og næringsrike planteingredienser, og i blant kan håret bli litt mettet. Ikke alle opplever det, men jeg kan ha sånne episoder. Rensen fra Flow har bare fikset det problemet når det oppstår. Fantastisk! Først sjamponerer jeg håret. Så blander jeg litt rens i en kopp med vann og heller det over håret, masserer inn og lar det virke i ca. ett minutt. Så skyller jeg og deretter bruker jeg balsam som vanlig. Flow sier selv at hårrensen kan erstatte behov for balsam. I tillegg så er den god på problematisk hodebunn. Selv har jeg funnet ut at håret mitt liker litt balsam i tuppene i tillegg.

RMS Beauty Enchanted Moonlight Shadow EM-61

Denne fargen!! Det var en venninne som tipset meg om denne øyeskyggen. Hun har grønne øyne og denne skyggen fremhever øyefargen hennes helt nydelig. Hun bruker den nesten hver dag. Jeg dro rett hjem og kjøpte den :) Jeg elsker den til mine brune øyne også. Forhekset måneskinn... Den har virkelig satt prikken over i-en på festsminken denne sesongen.

Sånn, der måtte jeg gi meg. Jeg skulle gjerne tatt med et avsnitt om nypeoljen fra Pai som reddet en stygg skrape jeg fikk i pannen fra å bli til et arr, og hvor smart jeg syns det var å kjøpe den lille flasken som er i gavesettet fra Pai. Det er jo ikke alltid man trenger hele den store flasken. Jeg fikk heller ikke plass til å skrive om den perfekta rosa lipglossen fra RMS i fargen honest som nå er min absolutte favoritt og hvordan liplineren fra Odylique i fargen laughter er helt perfekt å bruke sammen med den. Det får bli neste gang ;)

Håper mine desemberfavoritter kan gi tips til flere. Er det noe du lurer på så er det bare å spørre i vei i kommentarfeltet :)


En gang i måneden presenterer vi favorittproduktene våre fra måneden som gikk. Oftest vil det være våre egne favoritter du får høre om (Gunnhild & Liv), men andre ganger kan det være vi lar kunder få fortelle om sine favoritter. Desemberfavorittene får du fra Gunnhild :)

Nylige innlegg