null
Bryllupsforberedelser for huden - brudefin hud
27 Jul 2018 | Postet av usaliv

Bryllupsforberedelser for huden - brudefin hud

I skrivende stund er det bare åtte (!) dager til jeg gifter meg! Det er så utrolig snart og jammen er det/har det vært hektisk de siste ukene. Ikke bare har vi hatt fulle timeplaner med bryllupsforberedelser, men vi har også hatt mye arbeid med nettbutikken og forsøkt å ta igjen et år med tapt familietid med svigers (som det ofte blir når man bor langt fra hverandre). Så her har det vært lite tid til å ligge på latsida.

Selv om vi ikke har kommet helt i mål enda med alle forberedelser og jeg ikke kan si sikkert at "Aha, dette funket fantastisk, følg alle rådene mine!", så har jeg hatt noen rutiner den siste tiden som har vært veldig gode - så langt. Kanskje noe av dette vil være nyttig for andre vordende bruder eller bare noen andre generelt?

Søvn og et forsøk på å ikke stresse

Mangel på søvn og stress henger ofte sammen. De kommer gjerne hver for seg, men kan også forårsake hverandre. Som nevnt tidligere har det vært mye jobbing + bryllupsplanlegging + sosialt liv de siste ukene, så stress og søvn har vært en utfordring å holde i sjakk. Spesielt også når arbeidsdagen i Norge starter seks timer før jeg vanligvis klarer å stå opp her borte (vi gifter oss i USA!).

Jeg foretrekker 8 timers søvn, men kan klare meg greit på 6-7 timer et par netter om gangen. På sene kvelder passer jeg på å påføre et lag av favorittserumet mitt - fuktserumet fra Pai - for å motvirke livløs og dehydrert hud neste morgen. Det er noe med dette serumet som bare booster huden og gjør den "plump", som de sier på engelsk.  Takk og lov for dette serumet, etter de korteste nettene.

Stress - tja, her har jeg vært middels flink. Heldigvis er brudgommen en superavslappet fyr som forsikrer meg om at alt ordner seg til slutt. Så han får meg kjapt ned på jorda om jeg får litt for høye skuldre. Å fire litt på kravene hjelper også. Alt trenger jo ikke å være helt megaperfekt, men det er noe med den der standarden "vi alle" prøver å holde oss til for tiden.. Jeg skal prøve å trene mye, spise kjempebra, jobbe effektivt, være en sosial stjerne og rule på bryllupsplanlegging. Det tok et par dager før jeg innså at dette var det bare å glemme. Alt i moderasjon er mye sunnere og mye enklere å gjennomføre. OG det fører til mindre stress som igjen hjelper på alt annet :-)

En jevn og stabil hudpleierutine

Tiden like før bryllupsdagen er ikke tiden for å eksperimentere med nye hudpleierutiner. Jeg pakket kofferten med alle favorittene mine. Hudpleieprodukter jeg visste at huden min elsket. Jeg nevnte fuktserumet fra Pai tidligere, men jeg tok også med meg dagkrem med solfaktor, BYBI Supercharge Serum (lett olje som gir godt med fukt og lukter deilig), toner fra Living Nature, en hemmelig rens jeg har testet en stund (knis) og Pais dyptrensende ansiktsmaske.

Brun uten sol

Jeg forsøker å holde meg litt unna solen, selv om det er vanskelig når det er over 30 varmegrader hver dag og brudgommen elsker å være ute i varmen. Jeg er et "skygge og solbeskyttelse"-menneske, han er motsatt. Jeg passer på å smøre meg godt med solkrem og bruker nesten alltid caps for å skygge for ansiktet. Huden min blir ikke lett brun hverken med eller uten solbeskyttelse (blir superlett rød, da), så jeg gjorde litt research og fant en spraytansalong som hadde økologisk selvbruning! For en lettelse det var. Jeg kunne kose meg i skyggen og vite at jeg likevel vil bli sommerbrun og fin i brudekjolen neste helg :-) Jeg planlegger brude-tanningen til 3 dager før selve bryllupsdagen (som er neste lørdag, forresten!).

Sminke og hår

Jeg er jo over gjennomsnittet pirkete på hva jeg tillater at blir smurt på huden min så når jeg skulle finne noen som kunne gjøre brudesminke måtte jeg finne noen jeg kunne stole på. Jeg endte opp med en kjempefin salong her i byen som bruker RMS Beauty! Gleder meg kjempemye til å vise dere hvordan det blir. Følg med neste uke så får dere se video fra dagen med brudesminke fra RMS :-)

 

Nå kommer snart våre første bryllupsgjester med flyet her så vi må stikke avgårde og møte de. Om dere vil følge bryllupsforberedelsene videre så følg meg gjerne på instagram -> @skinlove_liv. Gunnhild kommer nok til å poste litt hun også -> @skinlove_gunnhild

<3

Det siste fra bloggen