null
Årets fineste julegaver til noen du er glad i!
19 Nov 2019 | Postet av usaliv

Årets fineste julegaver til noen du er glad i!

Mange er godt i gang allerede. Noen venter litt til før de tar tak i denne "julestria". Før du runder av årets julehandel bør du ta en titt på disse fine julegavetipsene!

Her finner du gavetips som passer for hele familien. Vi har plukket ulike favorittprodukter slik at vi vet du kan finne noe til "den som har alt" også :-)

Alle produktene følger den gode Skinlovestandarden. Trygge, effektive produkter laget av kun gode ingredienser.

Vi har en rekke fine gavesett. Disse er det merkene selv har satt sammen i nydelige gaveesker.

Her er noen som er nye av året:

Pai Natural Treasures

Årets julegavesett fra Pai Skincare heter Natural Treasures. De kommer i to varianter. Den ene er bestselgeren og multiproduktet Rosehip BioRegenerate Oil i en nydelig juleinnpakning. Denne gavepakken kan faktisk henges på juletreet om du vil :-) Gaven passer til den som har alt. Den er egnet for alle hudtyper, også veldig sensitiv hud. En reparerende ansiktsolje som også kan brukes her og der på kroppen hvor man har arr, solbrent hud eller tørre områder. Fin for å gi fuktighet i ansiktet og til å motvirke fine linjer. Mange gode funksjoner! :-) Les mer HER.

Det andre gavesettet inneholder fire forskjellige produkter fra merket. Bestselgeren Rosehip Oil er med også her, samt en ansiktsrens i stor tube. I tillegg kommer en bomullsklut som brukes sammen med rensen og en ganske stor prøvestørrelse på ansiktskremen for normal til sensitiv hud. Hele settet passer de fleste hudtyper, men på grunn av kremen som er med så er den ekstra fin for sensitiv hud. Les mer HER.

Gavesett med mild hudpleie for baby

Et annet nytt gavesett i år er denne skjønne pakken med milde hudpleieprodukter for de aller minste. Er det noen som fortjener gode, økologiske produkter så er det vel de som nettopp har startet på livet.

I dette gavesettet får du babysåpen Gentle Wash & Shampoo i stor flaske, en reparerende fuktighetskrem som heter Repair Lotion og en pleiende babysalve som heter Soothing Salve. Dette gavesettet er så nytt at det i skrivende stund ikke har kommet inn i butikken enda, men om du melder deg opp på varslinger så får du beskjed når det er inne :-) Les mer HER.

Fra Odylique har vi også tatt inn et gavesett som kalles Gardener's Rescue, eller "gavesett for hardtarbeidende hender", som vi kaller det. Dette fine gavesettet er tenkt for de som jobber mye med hendene. F.eks bønder og gartnere, eller andre som lett kan få skraper og kutt i huden.

Settet inneholder to økologiske, pleiende produkter. Les mer HER.

Hele utvalget med både nye og eksisterende gavesett finner du HER.

Andre spesielt fine gaver, synes vi

Hvem trenger vel ikke ullsokker nå i den kalde vinterstida? Vi har økologiske ullsokker som kan passe til både menn og kvinner, gutter og jenter.

Hva med en deilig ansiktsmaske? Å kose seg foran peisen med en kopp kakao, ullsokker og en ansiktsmaske? Mmm.. litt ekstra velvære og pusterom i hverdagen er noe vi alle fortjener.

En hårbørste laget av tre i stedet for en typisk hårbørste av plast? Det er en nyttig gave å gi samtidig som du vet at du da bidrar til at plastforbruket reduseres.

Karmameju lager skikkelige velværeprodukter med stor V. Spesielt synes vi at disse kroppsskrubbene, hvor skrubbekornene er salt i stedet for mikroplast, er kjempedeilige. De kommer i tre ulike aromaterapeutiske dufter: MORE, NOVA og FOXY. De søte reisestørrelsene koster bare 139 kr og er på hele 50 ml. Kjempefine gaver!

Ansiktsruller og Gua Sha er kjempefine gaver til noen som liker velvære og skjønnhet. Noen som kanskje har det meste av det de trenger, men som har lyst på noe eksklusivt. Dette er så nydelige produkter! Du kan lese mer om de tre variantene HER.

Nytt av året er også disse to. Varmeflasker laget av naturgummi med trekk i bomull (Øko-Tex 100). Bomullstrekket har en praktisk glidelås i bunnen og kan vaskes i maskinen. Kommer i to fine mønstre. Nok en gave til noen som har det meste. Det er så deilig å legge en varmeflaske i senga 15 minutter før leggetid, så er den varm og god innen du legger deg :-)

Living Nature har en egen serie kun for menn. Her får du en barberingsgel, en aftershave og en velduftende fuktighetskrem. Spesielt er denne kremen en favoritt hos Skinlovegutta! Dette er fine gaver :-)

Håndkrem for tørre hender. Denne ble kjapt en favoritt blant Skinlovekundene. En vegansk, økologisk håndkrem med en litt søt duft av melon. Den klisser ikke, er fuktighetsgivende og lindrende. Ekstra bonus er at overskuddet fra salget av denne går til en god sak - Rafiki Mwema. Les mer HER.

Eller så kan det meste i butikken vår være fine julegaver. Vi er gjerne behjelpelige med å komme på ideer. Kontakt oss på chat i butikken eller send oss en melding på Facebook, Instagram eller epost til kundeservice@skinlove.no. Du kan gi oss ca budsjett og en liten beskrivelse på hvem du trenger gave til. Så kan vi se hva vi kan finne i utvalget :-)

Gavekort er også alltid en fin løsning om du trenger en gave til noen du vet vil like noe hos oss, men ikke klarer å velge selv.

God julehandel! :-)

Det siste fra bloggen