null
Alt du trenger av hudpleie og makeup til julebordssesongen
17 Nov 2017 | Postet av usaliv

Alt du trenger av hudpleie og makeup til julebordssesongen

Plutselig var den her -  Julebordsesongen!

Her er vår guide for å bli festklar :-)

Forberedelser steg 1 - skrubb hele kroppen

Dette steget er viktigst dersom du har tenkt å følge steg nr. 2 som er selvbruning.  For å få best resultat fra selvbruningen er det nemlig viktig å skrubbe hele kroppen godt ca 24-48 t før påføring. Så skrubb godt senest dagen før du skal bruke selvbruning. Om du skal på julebord lørdag så er onsdag en god dag for skrubbingen. Så kan du påføre selvbruning på torsdag/fredag.

Velg den skrubben du liker best. Om du trenger tips så kan vi anbefale Eco by Sonya sin deilige, økologiske Himalaya Salt Scrub eller de aromaterapeutiske saltskrubbene fra Karmameju. Eller kanskje den norske kaffeskrubben Grutenskrubben i duften lavendel eller peppermynte.

Forberedelser steg 2 - lekker tan med økologisk selvbruning

Så var det på tide å påføre selvbruningen. Vi har laget en egen veiledning for hvordan du bruker selvbruningsprodukter for best resultat. Les den her.

img_0002

Vi tilbyr fire forskjellige selvbruningsprodukter:

Face Tan Water - spesielt for ansiktet, nakke og hals. Denne har konsistens som vann (ja, gjennomsiktig og veldig tynt). Den kan du påføre med fingrene eller med en bomullspad. Face Tan Water gir gradvis brunfarge så du får ikke et dramatisk resultat over natten, men en jevn og fin glød. Etter påføring dag nr. 2 vil du merke en større forskjell.

Winter Skin - en av de mest populære selvbruningsproduktene. Som med Face Tan Water så gir denne en gradvis oppbygging av brunfarge og er ikke så "dramatisk" over natten. En fin start om du er helt ny med selvbruning eller veldig lys i huden. Dette er selvbruning i form av en tykk, fuktighetsgivende krem.

Invisible Tan - fuktighetsgivende selvbruning som gir en lekker brunfarge "over natten". Denne er også en tykk krem. Siden denne gir sterkere farge så er det greit å være litt erfaren med selvbruning før du bruker denne.

Cacao Firming Mousse - vår personlige favoritt! Dette er selvbruning i form av et skum som lukter nesten som sjokolade når du tar den på. Den gir kjappest farge (synlig etter bare en time, mest effekt etter 6 timer) og er enkel å påføre. Siden denne også gir sterk farge så anbefaler vi å være litt erfaren med selvbruning før du prøver den for en spesiell anledning.

Steg 3 - Hudpleie før makeup

Endelig er dagen her!

Det sies at den beste primer for sminke er en god hudpleierutine. Det er vi enige i! En fin rutine som fungerer for din hudtype er viktig for å holde huden ren og balansert. Trenger du hjelp til å finne produkter tilpasset din hud så må du gjerne ta kontakt med oss (kundeservice@skinlove.no).

Akkurat på selve dagen så anbefaler vi at du først starter med din vanlige hudpleierutine.

Før påføring av sminke så har vi fått en ny favorittrutine hvor vi tar på noen få dråper olje som grunnlag. Gjerne RMS sin Beauty OilBadgers Damascus Rose Face Oil, Odyliques Superfruit Concentrate eller BYBI Supercharge Serum. La den trekke lett inn og påfør deretter sminke som normalt.

fullsizerender

Steg 4 - Naturlig sminke

Om du har brukt selvbruning for et par dager siden så har du nok allerede en fin, jevn hudtone i ansiktet nå. Vi merker at når vi bruker selvbruning så slipper vi ofte å bruke foundation.

Om du likevel ønsker å bruke foundation så kan vi anbefale de flytende variantene fra Living Nature (matte eller illuminating).  Foretrekker du foundation i pudderform så har vi en rekke ulike farger fra Erth Minerals. Ønsker du noe med mindre dekkevne så er de fargede dagkremene lette og fine - og en stor bestselger!

img_0001-1

RMS Beauty er vårt nyeste merke med sminke og her finner du krembaserte produkter både som foundation, concealer, bronzer, rouge, øyeskygger, highlightere og lipglosser. Et merke det er utrolig gøy å sminke seg med og hvor grunnleggeren av merket oppfordrer til at du kan f.eks bruke bronzeren til øyebrynene, lipglossen til kinnene osv.

Se for eksempel hvordan hun anbefaler contouring med produktene sine i denne videoen:

Sminkefjerneren

Festen var kjempegøy, men ikke glem å fjerne sminken før du hopper i seng.

Vi har tre ypperlige sminkefjernere: Simple as That Makeup Remover, Living Nature Makeup Remover og RMS Beauty Makeup Remover Wipes. Vi har brukt alle tre og liker de utrolig godt alle sammen. Simple as Thats er en olje med kun tre ingredienser. Living Natures er tynnere og ikke "oljete", mest som en typisk sminkefjerner". RMS Beautys sminkefjerner er i form av våtservietter med kokosnøttolje.

Ansiktsmaske

Dagen derpå - hva er vel deiligere enn en god dusj og litt ekstra velvære.

Gi huden etterlengtet fukt med en god, økologisk fuktmaske fra Pai Skincare eller ansiktsoljen fra Odylique. Etter dusjen så er det ekstra deilig med oljer til kroppen, synes vi. Favoritter er Sukis nøytrale Hydrating Body Oil eller en av de aromaterapeutiske oljene fra Karmameju.

Så kan du ha på deg ullsokkene og morgenkåpa, sette deg i sofaen og bla igjennom bildene fra i går :-)

Det siste fra bloggen