null
4 enkle skjønnhetstips for sunn og vakker hud
18 Jul 2018 | Postet av usaliv

4 enkle skjønnhetstips for sunn og vakker hud

Man kan bli helt svimmel om man forsøker å sette seg inn i alle de ulike hudpleie- og skjønnhetsproduktene der ute og alt de skal gjøre for alle mulige vidundereffekter. Det kan være lett å gå seg bort og lett å overdrive. Vi har mange produkter i butikken vår, men vi er tilhengere av enkle og solide hudpleierutiner.

Her er våre fire beste skjønnhetstips for sunn og vakker hud

Trygg og god solbeskyttelse

Solen har mange positive og livsviktige egenskaper for livet på jorden, men visste du at UV-strålene fra solen er noe av det skadeligste for huden? Det er to store og viktige grunner til å beskytte solen mot UV-stråler: hudkreft og aldring av huden. Dette kan vi ikke understreke nok. Vær så snill, bruk solkrem! <3

Fukt, fukt og fukt

Vi kan sammenligne det litt med den tørre sommeren vi har hatt. Bondens avlinger og blomstene i hagen har det ikke godt uten vann. Det samme gjelder for huden. For optimal sunn og fin hud må du finne hudens riktige fuktighetsnivå både når det gjelder fukt (vann) og fett (oljer). Har du tørr hud så er det fett (oljer) du trenger, har du dehydrert/fuktfattig hud så trenger du produkter som hjelper til å holde vannet i huden. Usikker på om du har tørr eller dehydrert/fuktfattig hud? Kanskje denne bloggposten kan hjelpe. Du kan lese mer om vårt favorittprodukt for fuktfattig hud HER.

Nok søvn

Selv om dette tipset er "gratis" så er det ofte vanskeligere å gjennomføre enn man skulle trodd. For "skjønnhetssøvn" er ikke bare en myte. Når du sover jobber huden med cellefornyelse og den får ro og hvile. En god søvnrutine kan også motvirke stress i hverdagen som igjen reduserer utskillelsen av kortisol som kan tære på huden. Ofte anbefales det å bruke antiaging-produkter om kvelden fordi de får de beste forholdene for å jobbe effektivt om natten. Det beste for huden i ansiktet er egentlig å sove på ryggen.

Har du problemer med å få sove om kvelden så forsøk å "koble av" et par timer før du skal legge deg. Ikke sjekk mail, meldinger og sosiale medier. Ikke stirr på dataskjermen eller mobilen like før du skal sove. Appen Headspace er kjempefin å høre på i senga om man har problemer med å slappe av (appen er egentlig for meditering i løpet av dagen, men det er litt søvndyssende :-) ).

Skrubb, skrubb så får du en... fin hud!

Du kan bruke mange fine hudpleieprodukter, men det hjelper lite om du ikke legger til rette for at de får virke skikkelig. Ytterst på huden ligger et lag med døde hudceller. Dette laget kan du ikke se med egne øyne, men det er der. Hudpleie virker ikke på død hud så målet er å gi de virkningsfulle ingrediensene tilgang på den friske huden under. En av de enkleste måtene å få til dette på er å gi huden en god eksfoliering, minst en gang i uken. Dette kan du oppnå med en god skrubb eller flere typer masker som denne og denne, eller en ensympeel som denne.

Dette er fire ganske enkle tips til sunn og vakker hud.

Spør oss gjerne om du ønsker spesifikke produkttips tilpasset din hud. Enten via e-post til kundeservice@skinlove.no, i kommentarfeltet her, via melding på Facebook eller Instagram eller om du treffer oss på live chat i butikken. Vi hjelper gjerne! :-)

Det siste fra bloggen