null
  • TESTER! It's Pure Hårfarge Strawberry Blonde, 10g
  • TESTER! It's Pure Hårfarge Strawberry Blonde, 10g
  • TESTER! It's Pure Hårfarge Strawberry Blonde, 10g
  • TESTER! It's Pure Hårfarge Strawberry Blonde, 10g
  • TESTER! It's Pure Hårfarge Strawberry Blonde, 10g
  • TESTER! It's Pure Hårfarge Strawberry Blonde, 10g

TESTER! It's Pure Hårfarge Strawberry Blonde, 10g

(No reviews yet) Skriv en omtale

39.00,-

Dette er en prøve i en liten praktisk pose på 10g. Designet for at du skal kunne gjøre en fargetest på en liten del av håret, eller en test mot huden for mulige reaksjoner. Prøven er på ca. 10 gram. 

Farge: Strawberry Blond

It's Pure er en 100% økologisk og naturlig hårfargeserie. Faktisk så er det den eneste hårfargen som er sertifisert økologisk av Soil Association. 

Hårfargene er helt naturlige og inneholder ikke PPD, amoniakk, peroksid, resorcinol og metalliske salter. Fargene er basert på Henna og andre Ayurvediske urter. De økologiske hårfargene bidrar til å pleie håret, gi volum og glans.

 

Om denne fargen: 

Strawberry Blonde passer til blondiner som ønsker å berike hårfargen med en jordbærfarget tone, samt gi håret mer volum og liv.

Fargen passer spesielt godt for lys blondt til mørk blondt hår og grått hår, eller blondiner med grå striper. Denne fargen kommer ikke til å lysne håret, så den vil ikke ha noen effekt på mørkt hår. 

Jo lysere hår du starter med, jo lysere blir endelig resultat.

Resultatet påvirkes også av hvor lenge du lar den virke. Jo lengre fargen får sitte i, jo sterkere farge får du. 


Mengde: 
En pakke med hårfarge vil være tilstrekkelig for et ca. skulderlangt hår med gjennomsnittlig tykkelse. Har du veldig tykt hår så vil du trenge mer. Har du veldig fint/tynt hår vil du trenge mindre. Hver pakke kommer i pulverform så har kan du faktisk måle opp og tilpasse ved behov.

Resultat:
Selv om It's Pure har gjort sitt beste for å formulere denne hårfargen slik at du skal få et godt resultat, kan det ikke garanteres at det blir det nøyaktige fargeutfallet du ønsker siden fargen kan virke forskjellig på hver enkelts hårtype.
Av denne grunn anbefaler vi sterkt at første gang du bruker en hårfarge så gjør du bare en test på en liten del av håret ditt før du legger fargestoffet over hele håret. Vi anbefaler også å vente 24 timer etter testen for å se hvordan farge utvikler seg, fordi fargen oksiderer over tid og blir mørkere.

Anbefalt bruk:
Fullstendige instruksjoner og tips er vedlagt pakken (trenger du dette på norsk så ta kontakt).
Pulveret blandes i en bolle med varmt vann og påføres deretter på håret i seksjoner.

Den skal virke i 30-120 minutter før den vaskes av. Du kan påføre hårfargen med en applikator eller fargebørste, men vi anbefaler at du bruker hansker på fingrene når fargen påføres.


Organic henna, organic cassia and organic amla.