null
  • Skinloves eget handlenett i økologisk bomull Limited Edition

Skinloves eget handlenett i økologisk bomull Limited Edition

Før: 79.00,-
Nå: 55.30,-

✔️ Fri frakt over 600 kr
✔️ Pakke med sporing i postkassen eller til hentested
✔️ Betal med Klarna, Vipps eller kort

Vårt eget Limited Edition handlenett laget i anledning vår 6-års bursdag 4. juli 2018. Designeren bak dette nydelige trykket er flinke Ilva Madsen.

Pakk hudpleieproduktene dine, matvarene, treningstøyet, skoene eller lommeboka i den søte bomullsvesken. Si nei takk til plastposen på butikken når du har med deg denne bomullsposen.

Handlenettet er laget av økologisk bomull.

Handlenettet har størrelse 38 cm x 42 cm med to lange hanker. Det er laget av bomull som skal tåle vekten av det man får plass til av vanlige dagligvarer. Det er f.eks plass til ca 7 stk melkekartonger (1 l) i nettet. 

Økologisk, Fairtrade bomull

Bomullsproduksjonen skjer i India og er produsert etter retningslinjene til GOTS. Produksjonen foregår uten bruk av såkalte plantevernmidler, dvs. giftstoffer, klororganiske eller optiske blekemidler og fargestoff med tungmetall. Vår leverandør av disse bærenettene er SA 8000- og ISO 14001-sertifisert av Det norske Veritas. For å bli SA 8000-sertifisert skal forholdene for arbeiderne bl.a. være tilfredsstillende mht. lønn, arbeidstid og sikkerhetsforhold på arbeidsplassen. Det skal heller ikke være benyttet barnearbeidere.

Økologisk, Fairtrade bomullBomullsproduksjonen skjer i India og er produsert etter retningslinjene til GOTS. Produksjonen foregår uten bruk av såkalte plantevernmidler, dvs. giftstoffer, klororganiske eller optiske blekemidler og fargestoff med tungmetall. Vår leverandør av disse bærenettene er SA 8000- og ISO 14001-sertifisert av Det norske Veritas. For å bli SA 8000-sertifisert skal forholdene for arbeiderne bl.a. være tilfredsstillende mht. lønn, arbeidstid og sikkerhetsforhold på arbeidsplassen. Det skal heller ikke være benyttet barnearbeidere.