null
 • Rahua Voluminous Hårspray, 178 ml

Rahua Voluminous Hårspray, 178 ml

(3 reviews) Skriv en omtale

399.00,-

Hårsprayen virker som en naturlig volumspray som revitaliserer hårbunnen samtidig som at håret holdes på plass. Gir et mykt, fleksibelt hold med en naturlig følelse.

Hårsprayen inneholder økologisk sitrus som gir mykt hold og tekstur, bryter ned oljer og bidrar til lengre tid mellom behovet for hårvask. Inneholder sitrongress for å gi volum og form, lavendel for en aromaterapeutisk effekt og oppfriskende eukalyptus som også reduserer hyppigheten av behov for sjamponering.

Anbefalt bruk:

Spray i tørt hår for å holde det på plass.

Spray i røttene før hårføning for å gi volum i røttene.

 

 

Aqua, Citrus MedicaiLimomum (Lemon) PeeliExtract(1), Cymbopogon Schoeanthusi(Lemongrass) Extract(1), ZeaiMays (Corn) SilklExtract(1), Linum Usitatissimumi(Linseed) Seed Extract(1),lSaccharum Officinalum (SugarlCane)(1), Lavandula Angustfoliai(Lavender) Oil (Citronellol,lFarnesol, Lilial, Limonene)(1),lEucaluptys Globulus LeafiOil (Limonene)(1), Citric Acid, SodiumiChloride, Pyrus Malusi(Apple) Pectin.
 • 3
  Grei nok

  Postet av Liv den 7th Nov 2019

  Synes den funker fint i kombinasjon med tørrsjampo.
  Jeg har halvlangt, gradert, slett hår. Bruker å ha i litt tørrsjampo-pulver først, børste opp litt volum, sette opp håret i dagens frisyre, for så å avdlutte med denne.
  Jeg hadde slik spray over i blank, lita reiseflaske. -Da fikk jeg se at den var full av klumper. Lurer på hva dette var...
  Jeg synes alt i alt sprayen er helt grei, men lurer på om jeg skal prøve saltvannsspray av samme produsent, nå når jeg likevell trenger ny. Dette for å se om saltvannsspray gir enda mer liv til mitt litt flate hår.

 • 2
  Ingen effekt

  Postet av Caroline den 25th Oct 2017

  Jeg får ingen effekt av denne. Har prøvd den både i naturlig tørt, føntørket, vått og ett-døgns-hår. Har også prøvd å tupere i tillegg. Jeg ser ingen forskjell lenger etter 10 minutter. Dessverre. Kanskje har jeg feil hårtype til denne: Tykke og mange hårstrå, halvlange. Men den lukter mildt og godt og er miljøvennlig.

 • 4
  God naturlig hårspray!

  Postet av Linn den 22nd Oct 2017

  Liker denne veldig godt. Kommer til å bestille igjen :)