null
  • NUORI Vital Eye Cream er en naturlig dagkrem med hyaluronsyre, C-vitamin og sheasmør om bidrar til å redusere de første aldringstegnene.
  • NUORI Vital Eye Cream er en naturlig dagkrem med hyaluronsyre, C-vitamin og sheasmør om bidrar til å redusere de første aldringstegnene. eske.
  • NUORI Vital Eye Cream er en naturlig dagkrem med hyaluronsyre, C-vitamin og sheasmør om bidrar til å redusere de første aldringstegnene.
  • NUORI Vital Eye Cream er en naturlig dagkrem med hyaluronsyre, C-vitamin og sheasmør om bidrar til å redusere de første aldringstegnene. eske.

NUORI Vital Eye Cream, 15 ml

519.00,-
UPC:
5712798000050

✔️ Fri frakt over 600 kr
✔️ Pakke med sporing i postkassen eller til hentested
✔️ Betal med Klarna, Vipps eller kort

Øyekrem med C-vitamin som bekjemper aldringstegnene

Funksjon: Øyekrem, kremkonsistens, reduserer synlighet av rynker og linjer, fukter, mykjgjør og glatter. C-vitamin og hyaluronsyre.

Hudtype: Passer for alle hudtyper, også sensitiv hud og øyne.

Nøkkelingredienser: C-vitamin, hyaluronsyre, aloe vera sheasmør.

Duft: Duftfri

Standarder: 100 % naturlige ingredienser, fersk hudpleie, vegansk

Naturlig og vegansk øyekrem NUORI som er beroligende, fuktighetsgivende og reduserer synligheten av rynker og fine linjer.

Vital Eye Cream fra NUORI er en lett, naturlig øyekrem som bidrar til å redusere de første aldringstegnene, og beskytte den sarte huden rundt øynene.

Kremen er rik på beskyttende antioksidanter. Uten duft og ypperlig for selv sensitive øyne. 

En unik variant av naturlig hyaluronsyre trekker dypt inn i huden og bidrar til å effektivt gjenopprette hudens fuktighetsnivå.

Økologisk aloe vera er en ypperlig fuktighetsgivende ingrediens med betennelsesdempende og lindrende egenskaper.

Sheasmør, vitamin C og vitamin E gir optimal beskyttelse fra sine antioksidanter og hjelper til å nøytralisere frie radikaler.

Passer for alle hudtyper, også sensitiv hud.

Anbefalt bruk:
Påfør en liten mengde øyekrem med ringfingeren og klapp forsiktig på huden rundt øynene, fra indre del og utover.

30-dagers fornøydhetsgaranti (gjelder for produkter kjøpt fra 9.mars 2023)
Er du ikke fornøyd med produktet etter 30 dagers bruk så vil vi enten bytte inn til et annet produkt fra NUORI som vil passe bedre eller gi deg pengene tilbake for produktet.
Ønsker du å benytte deg av garantien vil vi gjerne vite litt om hvordan du har brukt produktet i din rutine, hvor lenge produktet har blitt brukt, hva som gjør at du ikke er fornøyd og ordrenummeret hvor du bestilte produktet.
Send oss en epost til så hjelper vi deg.
Produkter hvor fornøydhetsgarantien benyttes må returneres til oss, vi dekker porto. Garantien gjelder kun en gang per produkt per bestilling. Ta kontakt innen 30 dager fra produktet er mottatt.

 

Aqua (Water), Squalane¹, Pentylene Glycol¹, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glycerin¹, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Glyceryl Stearate, Glyceryl Stearate Citrate, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Sodium Hyaluronate (Hyaluronic Acid), Sodium Ascorbyl Phosphate (Vitamin C), Tocopherol (Vitamin E), Cetearyl Olivate, Sclerotium Gum, Xanthan Gum, Tribehenin, Sorbitan Olivate, Sodium Gluconate, Citric Acid. ¹ Plant origin.