null
 • Odylique Superfruit Concentrate inneholder en synergi av fem omegaoljer, antioksidanter og naturens fytosteroler som jobber for å booste fuktigheten, fornye cellene og stimulere kollagenproduksjonen for å etterlate huden umiddelbart glødende og mer spenstig. Disse kraftfulle ingrediensene motvirker hudens aldring og passer for normal, tørr og moden hud.

Odylique Superfruit Concentrate, 30 ml

(5 reviews) Skriv en omtale

599.00,-

Glød og fuktighet med kun et par dråper!

Denne virkningsfulle oljen inneholder en synergi av fem omegaoljer, antioksidanter og naturens fytosteroler som jobber for å booste fuktigheten, fornye cellene og stimulere kollagenproduksjonen for å etterlate huden umiddelbart glødende og mer spenstig. Disse kraftfulle ingrediensene motvirker hudens aldring og passer for normal, tørr og moden hud.

Odylique anbefaler oljen som en "pre-party pick me up" eller som en redning dagen derpå. Passer også fint som base for sminke.

Produktet er sertifisert økologisk av Soil Association. Vegan.

Anbefalt bruk: 

Bruk 2-3 dråper alene eller bland den inn i din fuktighetskrem eller foundation når du trenger litt ekstra glød og fukt. De rike planteoljene i dette produktet gir deg også en naturlig og light tint. La den tørke godt inn før du tar på lyse klær eller legger hodet på puten.

Våre erfaringer: For meg var det "kjærlighet ved første blikk" etter å ha testet denne oljen første gangen. Den gir faktisk et umiddelbart resultat. Den gir en sunn glød og frisker raskt opp en blek og livløs hud. Jeg bruker oljen alene eller jeg blander noen dråper av oljen med Suki Tinted Active Moisturizer og jeg elsker resultatet; glødene, gjennomfuktet og jevn hudtone. Mitt nye favorittprodukt! - Gunnhild

Persea gratissima fruit oil*, Simmondsia chinensis seed oil*, Rosa canina fruit extract*, Punica granatum seed extract*, Hippophae rhamnoides fruit extract*, Rosmarinus officinalis extract*

På engelsk: Cold-pressed avocado oil*, Jojoba oil*, Concentrated extracts of Pomegranate*, Rosehip*, Rosemary* and Sea buckthorn fruit*

*Organically grown/produced (100% of product)
 • 4
  Super kvalitet og service

  Postet av Tone den 11th Mar 2017

  Nydelig produkt, lukter ingenting, trekker fort inn. Har blitt kvitt tørre flekker i ansiktet uten å bruke penger på rare kremer, så alt i alt tror jeg at dette var godt kjøpe selv om prisen er heftig ;)

  Flott at det går an å kjøpe tester, denne har grei størrelse til å ta med på reise. Varer en god stund.

 • 2
  Liten effekt

  Postet av Lill-Tove den 21st Nov 2016

  Ser ikke noe særlig til den lovte effekten, og huden min blir fort tørr etter bruk av denne. Må bruke mye for at den skal ha en effekt, så er heller ikke særlig drøy. I tillegg ser det ut som om den fremkaller litt kviser.

 • 5
  Masse glød!

  Postet av Christine den 28th Aug 2016

  Denne oljen/serumet trekker godt inn i huden, gir glød og virker utglattende, særlig ved bruk over natten slik jeg opplever det.

 • 5
  Gir silkemyk hud!

  Postet av Kjersti den 29th Jul 2016

  Skinlove gir meg stadig nye favoritter, og nå har jeg flere oljer herfra jeg veksler på å bruke. Den nyeste jeg har testet ut er Superfruit Concentrate, og den er virkelig god! Jeg tar et par dråper av den i ansiktet om kvelden, og neste morgen er huden silkemyk. Denne fungerer også veldig godt mot tørre partier og urenheter i huden. Fantastisk!

 • 5
  Nydelig olje!!

  Postet av Christine den 13th Jun 2016

  Jeg synes denne oljen glatter ut huden og gir en nydelig glød! Virkelig mye for pengene.