null
  • Odylique Citrus Natural Deodorant er en frisk, 100% naturlig deodorant i sprayform som angriper svettelukt samtidig som den lar kroppen få gå igjennom sin naturlige renselsesprosess. Den inneholder hudvennligeplanteingredienser som alovera, ringblomst og åkersnelle, pluss en herlig blanding avbergamott, sitron og sitrongress som gir en fresh start på dagen.

Odylique Citrus Natural Deodorant, 70 ml

(1 review) Skriv en omtale

169.00,-

Odylique Citrus Natural Deodorant er en frisk, 100% naturlig deodorant i sprayform som angriper svettelukt samtidig som den lar kroppen få gå igjennom sin naturlige renselsesprosess. 

Den inneholder hudvennligeplanteingredienser som alovera, ringblomst og åkersnelle, pluss en herlig blanding avbergamott, sitron og sitrongress som gir en fresh start på dagen. 

Deodoranten er helt uten aluminium, kunstige tilsetningsstoffer eller giftige ingredienser. Den bruker en food-grade, naturlig ingrediens - triethyl citrate - til å bekjempe svettelukt og for å gi en effekt som varer hele dagen. 

Anbefalt bruk:

Rist flasken og spray over rene og tørre armhuler. 

La den tørke et par minutter før du tar på deg evt tettsittende tøy.

Unngå å påføre deodorant på skadet hud eller hud som er nybarbert/vokset. 

Produktet er sertifisert økologisk av Soil Association. Vegansk. 

Aqua, Alcohol**, Triethyl citrate, Glycerine**, Calendula officinalis flower extract*, Equisetum arvense extract*, Aloe barbadensis leaf juice powder*, Citrus aurantium bergamia fruit oil *, Citrus limon peel oil *, Cymbopogon citratus leaf oil*, Sodium lauroyl lactylate, citral*, geraniol*, limonene*, linalool*. From the organic essential oils.

På engelsk: Water, Aloe vera juice*, Calendula*, & Horsetail* herbs extracted with organic sugar-cane alcohol**, Non-palm plant glycerine**, Essential oils of Bergamot*, Lemon* & Lemongrass*, Plant origin stabilisers.

*From organic agriculture, Of total: 100% natural, 42% organic. **Organic origin.
  • 1
    Svært skuffet

    Postet av Eva den 28th Sep 2020

    Denne var et skikkelig bomkjøp for min del.. Hindrer ingen svettelukt, og de første gangene jeg prøvde den sved den forferdelig under armene. Det kan ha vært fordi jeg ikke hadde ristet flasken eller at jeg var sår under armene for det skjedde ikke etter at jeg prøvde igjen senere, men den fungerte likevel ikke mot svette. Ville kaste den, men tok vare på den da jeg tenkte den kanskje kan tas med på telttur mot mygg fordi den lukter ganske likt som myggsprayen til Odylique som jeg er SUPERfornøyd med!:-) Tok kontakt med Skinlove ang. produktet og fikk tilbudet om å sende den tilbake men jeg valgte å beholde den.