null
 • Naturlig svart mascara som gir volum til vippene. Fra Sante Naturkosmetik.

Sante Volume Sensation Mascara, 12 ml

(11 reviews) Skriv en omtale

199.00,-

Fra tyske Sante har vi funnet en maskara med trygge ingredienser som også gir vippene volum. Som med de andre naturlige maskaraer så anbefaler vi at man bruker vippetang før påføring av maskara. Dette for å hjelpe vippene til å se lengre ut og holde volum.

Noe vi ofte forbinder med perfekte øyevipper er vipper med volum. Dette kan man få ved å påføre riktig maskara, med en ideell børste og perfekt konsistens. Derfor er det at Sante har forbedret sin klassiske maskara ved å lage en spesielt tett børste som dekker øyevippene fra røttene og ut til tuppene.

Kombinasjonen av økologisk voks, oljer og naturlig E-vitamin sørger for god pleie og langvarig effekt. Maskaraen er godt egnet for sensitive øyne og bruk av kontaktlinser.

Maskaraen er sertifisert etter BDIHs standard for naturlig kosmetikk og NaTrue sin standard for naturlig kosmetikk

Anbefalt bruk: 

Vi anbefaler at du bruker vippetang på øyevippene før påføring for best effekt.
Påfør gjerne to lag med maskara.

Aqua (Water), Alcohol, Stearic Acid, Cera Alba (Beeswax), Sorbitol, Ricinus Communis, Parfum (Essential Oils), Inulin, Hydrolyzed Jojoba Esters, Algin, Glyceryl Oleate Citrate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Caprylic/Capric Triglyceride, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Tocopherol, Helianthus Annuus Hybrid Oil, Limonene, Linalool, CI 77499
 • 4
  Kommer til å kjøpe igjen

  Postet av Julie ES den 19th Jul 2019

  Etter å ha sverget til Sephora sin maskara i lang tid ville jeg (1) prøve ut en naturlig maskara og (2) gå over til en maskara som var lettere å få tak i. Jeg er godt fornøyd med Sante sin maskara og kommer til å kjøpe den igjen. Den er mild, medgjørlig, smitter/drysser ikke og fjernes superlett med oljerens og vann, dette svir ikke i øynene og tross sensitiv hud har jeg ikke hatt noen reaksjon. Eneste minuset er at den gjerne skulle gitt litt mer effekt og børsten er muligens litt voldsom til mine små vipper så det er lett å kladde litt på vippekanten ved påføring, men ellers er både fargen og konsistensen bra og børsten er myk og god tross størrelse.

 • 5
  Elsker den!

  Postet av Maja den 27th Apr 2019

  Dette er den beste maskaraen jeg har prøvd! Den gir både lengde og volum på en veldig naturlig måte uten å klumpe. Den separer vippene perfekt og gir et veldig jevnt og naturlig resultat, den er kjempeenkel å jobbe med og man kan legge på flere lag uten at det blir klumper. På meg holder den seg hele dagen uten å drysse. Elsker den og det beste av alt er at den er fri fra skadelige ingredienser!

 • 1
  Allergisk reaksjon

  Postet av Tatjana den 12th Dec 2018

  Fikk kontakt eksem rundt øye etter bruk av denne.

 • 4
  Liker denne!

  Postet av Lena den 26th Apr 2018

  Synes denne mascaraen virkelig er verdt pengene. Gir fine, lange, svarte vipper med «naturlig» look, noe jeg liker godt. Etter en lang dag, fra morgen til kveld, kan den smitte av litt. Det ødelegger uansett ikke helhetsinntrykket mitt :)

 • 4
  LOVE IT!

  Postet av Dagny Sofie den 8th Jun 2017

  Dette er min nye yndlingsmaskara og er blitt en standard i toalettveska mi etter jeg prøvde den for første gang for flere måneder siden. Den gir både fylde og volum, klumper ikke og gir deg perfekte smoothe øyenvipper.

  Eneste minus er at når den renner, ja da renner den virkelig, det er bare å kaste inn hånkleet med en gang og fjerne sminken og ta på på nytt. Så vær forsiktig når du tar på så du ikke stikker deg i øyet, ikke gråt, prøv å ikke gjesp så mye at du får tårer i øynene.

  Men selv om den er litt dyr og jeg ser ut som batman når jeg gråter er den verd det! <3

 • 2
  Ikke gråt med dette på!

  Postet av Alaina den 17th Feb 2017

  Denne maskaraen fikk jeg i en julekalendar pakke. Jeg pleier å bruke vannfast. Første gang jeg tok den på måtte jeg si hadde til min mor som jeg sjelden ser. Jeg fikk maskara over hele ansiktet! Så jeg anbefaler ikke å bruke dette på dager med planglagt gråting.

 • 4
  Kjempebra produkt!!

  Postet av Christine den 19th Apr 2016

  Denne mascaraen kjennes for meg like god som "vanlig" mascara uansett prisklasse. Mitt utgangspunkt er ganske lange vipper, men ikke særlig mye volum. Denne mascaraen gir meg lange og fyldige vipper, den er ekstremt behagelig på (ingen svie eller lignende!) og den er ordentlig sort (noe jeg ønsker). Jeg føler ikke at jeg trenger å bruke en vippetang før bruk, men det er mulig resultatet ville blitt enda bedre med. Det hender noen ganger at den drysser bittelitt i løpet av dagen, men det gjør alle mascaraer omtrent hos meg så ser ikke på det som en stor "feil". Absolutt en mascara å anbefale som er snill mot huden og øynene.

 • 4
  Bra maskara, men drysser litt

  Postet av Helene den 24th Mar 2016

  Denne maskaraen lukter veldig godt og gir fine vipper. Den er enkel å påføre, og jeg trenger ikke sterk sminkefjerner for å ta den av - det har holdt fint med varmt vann og Pai ansiktsrens for meg. Det eneste problemet jeg har opplevd med denne maskaraen er at den drysser litt i løpet av dagen.

 • 1
  reagerte på denne maskaraen

  Postet av victoria den 12th Oct 2015

  Var veldig positiv til denne da jeg har vært veldig fornøyd med alle andre produkter jeg har kjøpt her. Jeg kan lett reagere på maskara og leter derfor alltid etter gode naturlige alternativ. Dessverre reagerte jeg kraftig på denne. kløe, irriterte/røde og noe hovne øyne. måtte slutte etter en uke. Naturlig betyr ikke automatisk at alle kan bruke den :(  Skinlove:
  Kjedelig å høre at du har fått slik reaksjon på maskaren, Victoria. Send oss gjerne en epost til kundeservice@skinlove.no slik at vi kan ta saken videre. :-)