null
 • Karmameju CALM Balm travel size multibalm for tørr og sår hud til voksen og barn med naturlige ingredienser

Karmameju CALM Balm 02, travel size 20 ml

(3 reviews) Skriv en omtale

209.00,-

EN SKÅNSOM, RENSENDE OG PLEIENDE BALM FOR HELE FAMILIEN

Dette er en av våre bestselgere og det er ikke uten grunn. Karmameju Calm Balm har vist seg å være et ekte multiprodukt. I utgangspunktet er dette en fuktighetsgivende balm av oliven, jojoba og shea som revitaliserer huden. Den inneholder rene essensielle oljer av lavendel, kanuka, calendula (ringblomst) og kamille som hjelper til å helbrede og reparere sensitiv hud samtidig som den beroliger og lindrer kropp og sinn med sin terapeutiske effekt.

Kundene våre gir tilbakemeldinger på at den blant annet er svært god på ekstremt tørr hud, sår hud, på ulike typer eksem hos både liten og stor, til såre og tørre lepper, til sprukne hæler, som after sun, after shave, som kuldekrem og bleiesalve, til tørre hårtupper, som highlighter og til puss av skinnsko.

VINNER AV DANISH BEAUTY AWARDS 2010 – KATEGORI / NICHE AWARD OF THE YEAR

 

 

Butyrospermum parkii (shea) nut butter, olea europaea (olive) fruit oil, polyglycerol-3 beeswax, hydroxystearic/linolenic/oleic polyglycerides, cetyl esters, helianthus annus (sunflower) seed wax, limnanthes alba (meadowfoam) seed oil, calendula officinalis (calendula) flower oil, hippophae rhamnoides (sea buckthorn) seed oil, argania spinosa (argan) kernel oil, rosa canina (rosehip) fruit oil, tocopherol (natural vitamin e), ºanthemis nobilis (roman chamomile) flower oil, ºlavandula angustifolia (ºººlavender) flower oil, ºkunzea ericoides (kanuka) leaf oil. ººLimonene, ººlinalool, ººgeraniol, ººcitronellol. One º indicates natural pure essential oil. Two ºº indicates fragrance compounds naturally occurring within essential oil. Three ººº indicates that the ingredient is organically grown
 • 5
  Helt fantastisk, både lukt og kvalitet

  Postet av Nina den 30th Jan 2018

  Har ofte sår hud rundt munn og på lepper, men etter denne kom i hus, så er ikke det et problem lengre. Smører gjerne andre steder også, å den er bare gull verd. Lukten er også fantastisk.

 • 5
  Effektiv

  Postet av Kjersti den 19th Feb 2016

  Denne bruker jeg på tørre lepper og sår hud, og den er veldig effektiv og drøy i bruk. Hendig størrelse, grei å ha i veska.

 • 5
  Veldig god

  Postet av Nikoline den 6th Oct 2015

  En veldig god krem som hjelper på eksem og tørre områder. Lindrer kløe som er noe jeg sliter med. Er ikke fet, som er et stort pluss for min del. God lukt! En veldig godt produkt som jeg kommer til å kjøpe mer av!