null
 • Karmameju Calm Balm for sår hud kuldeeksem, tørr hud for barn og voksne

Karmameju CALM Balm 02, 90 ml

(14 reviews) Skriv en omtale

399.00,-

Dette er en av våre bestselgere og det er ikke uten grunn. Karmameju Calm Balm har vist seg å være et ekte multiprodukt. I utgangspunktet er dette en fuktighetsgivende balm av oliven, jojoba og shea som revitaliserer huden. Den inneholder rene essensielle oljer av lavendel, kanuka, calendula (ringblomst) og kamille som hjelper til å helbrede og reparere sensitiv hud samtidig som den beroliger og lindrer kropp og sinn med sin terapeutiske effekt.

Kundene våre gir tilbakemeldinger på at den blant annet er svært god på ekstremt tørr hud, sår hud, på ulike typer eksem hos både liten og stor, til såre og tørre lepper, til sprukne hæler, som after sun, after shave, som kuldekrem og bleiesalve, til tørre hårtupper, som highlighter og til puss av skinnsko.

VINNER AV DANISH BEAUTY AWARDS 2010 – KATEGORI / NICHE AWARD OF THE YEAR

Butyrospermum parkii (shea) butter, olea europaea (olive) fruit oil, polyglycerol-3 beeswax, hydroxystearic/linolenic/oleic polyglycerides, cetyl esters, helianthus annus seed wax, limnanthes alba (meadowfoam) seed oil, calendula officinalis (calendula) flower oil, hippophae rhamnoides (sea buckthorn) seed oil, argania spinosa (argan) kernel oil, rosa canina (rosehip) fruit oil, tocopherol (natural vitamin E), anthemis nobilis (roman chamomile) flower oil, ºlavandula angustifolia (lavender) flower oil, kunzea ericoides (kanuka) leaf oil, limonene, linalool, geraniol, citronellol. /

ºOrganic ingredients.

Ingredient list may change or vary. Please always refer to ingredient list on product packaging.
 • 5
  Vidunderkrem

  Postet av Thorbjørg Helland den 29th Jul 2020

  Den funker til og med som negleforsterker og neglebåndskrem! Faktisk den eneste jeg har prøvd som gir merkbar forskjell. Vi kaller den bare for vidunderkremen hos oss.

 • 5
  Denne må jeg alltid ha

  Postet av Emilie den 25th Apr 2018

  Kan brukes over alt hvor huden er tørr, irritert eller trenger litt ekstra pleie. Jeg bare elsker denne kremen, den er bare så god! Ansikts maske, bodylotion, fotkrem, håndkrem, leppebalm, tørt og statisk hår, nattkrem til ansikt, såre barnerumper, eksem..Altså den funker på alt!

 • 5
  Magisk

  Postet av Thorbjørg den 7th Dec 2017

  Kremen kan brukes til alt og er rett og slett magisk fordi den etter min erfaring har helende effekt på huden. Den er mild og skånsom og pleiende. Jeg kan smøre på om kvelden og merker bedring allerede morgenen etter. Fungerer fint på barnehud også etter mitt skjønn. Jeg har til og med brukt den på rifter og (overfladiske) sår i huden og den lindrer og reparerer huden min umiddelbart.

 • 5
  Utrolig god

  Postet av Marion den 21st May 2017

  Etter å ha prøvd denne på min datter med atopisk eksem trengte jeg ikke leite lenger etter en balm for tørr hud! Hu reagerer på mange kremer, men ikke denne. Den lukter utrolig godt men mildt, noen ganger åpner jeg boksen bare for å lukte på den, en beroligende aroma. Litt etter jeg var tom for balmen fikk en veldig tørr flekk over øyet, jeg prøvde alt mulig for å fjerne det (og jeg har ganske mange balmen og kremer med en datter med atopisk eksem) men ingenting tok det. Etter en påsmøring av denne så det helt annerledes ut enn med andre balmer og etter to påsmøring var det nesten helt borte. Jeg kommer alltid til å måtte ha denne tilgjengelig!

 • 5
  Favoritt!

  Postet av Merete Berge den 17th Jan 2017

  Denne er helt fantastisk! Har gjort underverker for huden til minstemann, som plages med til tider mye utslett/ sår hud rundt munnen og kinnene. Ikke lukter den eller smaker noe, så guttungen synes det er helt greit å bli smurt inn, morgen og kveld.

 • 5
  Veldig bra produkt

  Postet av Katrine Anita den 31st Dec 2016

  Genial på tørre områder. Har i tillegg til å smøre ungene med denne brukt den selv en del i vinter. Bruker ikke annen lipsyl etter denne kom i hus.

 • 5
  Allroundbalmen

  Postet av Pernille Brew den 6th Jul 2016

  Denne brukes mye, både på liten og på stor i familien. Datteren min har tørr hud i ansiktet og denne funker veldig bra mot det og i tillegg kan den trygt brukes mot bleieutslett også. Fantastisk! Jeg brukes den også på tørr hud og når jeg har blitt litt solbrent. Veldig drøy i bruk også og veldig behagelig lukt.

 • 5
  Virkelig fantastisk

  Postet av Nicole den 25th May 2016

  Vanskelig å beskrive hvor god denne er rett å slett. Min datter og sønn som sliter med tørr hud får fin hud etter kun å smøre med denne en gang. Bruker den nå forebyggende. Rett å slett mirakelkrem

 • 5
  Fantastisk

  Postet av Ellen den 16th Nov 2015

  Veldig bra