null
 • Kure Bazaar Overlakk, Final Touch, 10 ml

Kure Bazaar Overlakk, Final Touch, 10 ml

189.00,-

✔️ Fri frakt over 500 kr
✔️ Sendes innen kl. 11.00

✔️ Pakke med sporing i postkassen eller til hentested
✔️ Betal med Klarna, Vipps eller kort

Kure Bazaar overlakk, Final Touch

Fargebeskrivelse: Fargeløs overlakk som gir neglelakken bedre holdbarhet.

 • Vegansk
 • 12-free neglelakk
 • God holdbarhet
 • Tørker rask og har en herlig glans

Prisvinnende ’12-free’ neglelakk med opp til 90% naturlige ingredienser.

12-free betyr at neglelakken er fri for formaldehyd, formalehydrester, toluen, kamfer, dibutylftalat (ftalater). Les mer under*.

Kure Bazaar er neste generasjons neglelakk som kombinerer en bærekraftig livsstil med trendy farger.
Neglelakken består av nesten 90% naturlige ingredienser som for eksempel bomull, poteter, mais, cellulose og hvete. Formelen er beriket med silisiumrikt bambusekstrakt og vitamin E fra solsikkeolje som bevarer sunnheten til neglene dine.

I 2013 ble Kure Bazaar tildelt magasinet Elles International Beauty Awards og har siden det blitt hyllet i mote- og skjønnhetsmagasiner over hele verden.

Anbefalt bruk:

 • For et jevnt resultat, sørg for at neglene er helt fri for rester av tidligere neglelakk eller andre ting som f.eks håndkrem eller neglebåndsolje.
 • Det anbefales at du alltid bruker under- og topplakk for å få neglelakken til å sitte lenger. Husk å ta neglelakk på hele neglen (også foran på neglen) for å forsegle lakken slik at ikke vann kan sive inn fra undersiden, dette er en av de vanligste årsakene til at neglelakken kan begynne å flasse.
 • Start med ett lag Kure Bazaar base coat og la det tørke
 • Påfør ett lag med neglelakk
 • La det tørke i 3 minutter. Ønsker du mere dekning påfører du et strøk til og lar det tørke.
 • Avslutt med en Kure Bazaar top coat.
 • Etter 10-15 minutter er det klart til å bruke hendene igjen.

*Mer info fra Skinlove:

I over 10 år har vi vært på jakt etter de tryggeste neglelakkene som finnes på markedet. Vi har ventet så lenge for vi har ønsket oss en neglelakk som innehar alle våre standarder som vi har til hudpleie og makeup. Det har vi forstått er en umulig oppgave med dagens teknologi. Vi mennesker har naturligvis mange krav til en neglelakk. Den skal tørke fort, ikke være klissete å påføre, ikke stripe seg, sitte godt på neglen, tåle at man vasker hendene osv. Det som er mulig å gjøre for å få til en trygg og brukervennlig neglelakk per nå, det har de flinke folkene i Kure Bazar klart å gjøre. Tenk at nesten hele 90% av ingrediensene kommer fra naturlige råvarer! Det er utrolig imponerende. De har også klart å luke ut 10 av de mest skadelige ingrediensene som finnes i tradisjonell neglelakk og likevel klart å lage et så populært merke. Selv om vi har måttet gjøre et unntak fra våre strenge ingrediensstandard som vi har for resten av nettbutikken (noen syntetiske fargestoff, noen syntetiske ingredienser) så syns vi at en av verdens tryggeste neglelakker hører hjemme hos oss i Skinlove.

BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ISOSORBIDE DICAPRYLATE/CAPRATE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ALCOHOL, ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), STEARALKONIUM BENTONITE, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, DIACETONE ALCOHOL, N-BUTYL ALCOHOL, CI 77491 (IRON OXIDES), HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL (SUNFLOWER) SEED OIL, ALUMINIUM HYDROXIDE, CI 77499 (IRON OXIDES), TRIETHOXYCAPRYLSILANE, PHOSPHORIC ACID, SILICA, BAMBUSA VULGARIS EXTRACT, TOCOPHEROL.