null
  • It's Pure er en 100% økologisk og naturlig hårfargeserie. Faktisk så er det den eneste hårfargen som er sertifisert økologisk av Soil Association.
  • It's Pure Hårfarge Dark Brown, 110g
  • It's Pure Hårfarge Dark Brown, 110g
  • It's Pure Hårfarge Dark Brown, 110g
  • It's Pure er en 100% økologisk og naturlig hårfargeserie. Faktisk så er det den eneste hårfargen som er sertifisert økologisk av Soil Association.
  • It's Pure Hårfarge Dark Brown, 110g
  • It's Pure Hårfarge Dark Brown, 110g
  • It's Pure Hårfarge Dark Brown, 110g

It's Pure Hårfarge Dark Brown, 110g

269.00,-

✔️ Fri frakt over 500 kr
✔️ Sendes innen kl. 11.00

✔️ Pakke med sporing i postkassen eller til hentested
✔️ Betal med Klarna, Vipps eller kort

It's Pure er en 100% økologisk og naturlig hårfargeserie. Faktisk så er det den eneste hårfargen som er sertifisert økologisk av Soil Association. 

Hårfargene er helt naturlige og inneholder ikke PPD, amoniakk, peroksid, resorcinol og metalliske salter. Fargene er basert på Henna og andre Ayurvediske urter. De økologiske hårfargene bidrar til å pleie håret, gi volum og glans.

 

Om denne fargen: 

Fargen Dark Brown er mørkere og kaldere enn Natural Brown.

På lyst grått eller hvitt hår vil denne fargen mest sannsynlig gi en lys brunfarge med én påføring, men du kan bygge opp fargen med en ekstra påføring.

På lyst eller mellombrunt hår er det sannsynlig at den vil gi en mørk brunfarge.  

På allerede mørkebrunt hår er det sannsynlig at den vil gi en enda mørkere fargetone.

Hvis håret ditt er en blanding av brunt og hvitt, vil resultatet sannsynligvis bli en fin blanding hvor det hvite håret blir lysebrunt og det brune håret blir mørkebrunt.


Fargen påvirkes også av hvor lenge du lar den virke. Jo lengre fargen får sitte i, jo mørkere vil resultatet bli.

OBS - har du tidligere bleket håret ditt med peroksid vil dette påvirke resultatet. Blekingen kan ha gjort håret ditt mer porøst, som igjen vil gjøre at fargen absorberes på en uforutsigbar måte. Så pass på å teste fargen på en liten del av håret før du farger hele håret. 


Mengde: 
En pakke med hårfarge vil være tilstrekkelig for et ca. skulderlangt hår med gjennomsnittlig tykkelse. Har du veldig tykt hår så vil du trenge mer og har du veldig fint/tynt hår vil du trenge mindre. Hver pakke kommer i pulverform så har kan du faktisk måle opp og tilpasse ved behov.

Resultat:
Selv om It's Pure har gjort sitt beste for å formulere denne hårfargen slik at du skal få et godt resultat, kan det ikke garanteres at det blir det nøyaktige fargeutfallet du ønsker siden fargen kan virke forskjellig på hver enkelts hårtype.
Av denne grunn anbefaler vi sterkt at første gang du bruker en hårfarge så gjør du bare en test på en liten del av håret ditt før du legger fargestoffet over hele håret. Vi anbefaler også å vente 24 timer etter testen for å se hvordan farge utvikler seg, fordi fargen oksiderer over tid og blir mørkere.

Anbefalt bruk:
Fullstendige instruksjoner og tips er vedlagt pakken (trenger du dette på norsk så ta kontakt).
Pulveret blandes i en bolle med varmt vann og påføres deretter på håret i seksjoner.

Den skal virke i 1,5-3 timer før den vaskes av. Jo lenger du lar den være, jo mørkere blir fargen. Du kan påføre hårfargen med en applikator eller fargebørste, men vi anbefaler at du bruker hansker på fingrene når fargen påføres.

Pakken inneholder instruksjoner, nitrilhansker og polyetylenhette.
 


Produktet er holdbart innen 4M etter åpning.

Organic Indigo tinctoria (indigo) powder, organic lawsonia inermis (henna) powder, organic cassia auriculata powder, organic embelica officinalis (amla) powder.