null
  • Solbeskyttelse direkte etter påføring. Denne solkremen gir deg en bredspektret besyttelse UVA og UVB med solfaktor 30. Inneholder virkningsfulle antioksidanter som bekjemper frie radikaler. Virker ikke tettende på porene og kan brukes i både ansiktet og på kroppen.
  • Odylique Naturlig Solkrem SPF30, 100 ml
  • Solbeskyttelse direkte etter påføring. Denne solkremen gir deg en bredspektret besyttelse UVA og UVB med solfaktor 30. Inneholder virkningsfulle antioksidanter som bekjemper frie radikaler. Virker ikke tettende på porene og kan brukes i både ansiktet og på kroppen.
  • Odylique Naturlig Solkrem SPF30, 100 ml

Odylique Naturlig Solkrem SPF30, 100 ml

429.00,-

✔️ Fri frakt over 600 kr
✔️ Pakke med sporing i postkassen eller til hentested
✔️ Betal med Klarna, Vipps eller kort

Vegansk, økologisk solkrem laget av 100% naturlige ingredienser kommer i en nydelig glasskrukke.

Funksjon: Solbeskyttelse direkte etter påføring. Denne solkremen gir deg en bredspektret besyttelse UVA og UVB med solfaktor 30. Inneholder virkningsfulle antioksidanter som bekjemper frie radikaler. Virker ikke tettende på porene og kan brukes i både ansiktet og på kroppen.

Hudtype: Den passer fint til sensitiv hud, kan brukes av hele familien inkludert de minste av oss. Kan brukes på ansikt og kropp.

Nøkkelingredienser: UV-beskyttende karanja og sink, fuktighetsgivende raw sheasmør, antioksidantrike solsikke, beroligende kamomille og beskyttende tindved (beskytter mot UV-skader i huden).

Duft: Duftfri

Standarder: Vegansk, hypoallergenisk. Ingen nanopartikler, ingen siloksaner, ingen syntetiske og kjemiske UV-filtre, koserveringsmidler, fargestoffer eller parfyme. Økologiske ingredienser.


Denne solkremen er laget av 100% naturlige ingredienser. Den er sertifisert vegansk og naturlig, og bruker økologiske ingredienser! Den passer fint til sensitiv hud, kan brukes av hele familien inkludert de minste av oss. Kan brukes på ansikt og kropp. Kommer i to størrelser: 50 ml og 100 ml.

NY EMBALLASJE! Dette er den samme solkremen som Odylique har gitt oss tidligere, men nå har den en mer klimavennlig emballasje ved sin glasskrukke og aluminiumslokk.

 


Denne solkremen er laget av 100% naturlige ingredienser. Den er vegan, sertifisert økologisk og fairtrade! Den passer fint til sensitiv hud, kan brukes av hele familien inkludert de minste av oss. Kan brukes på ansikt og kropp.

Odylique har her klart å finne den perfekte blandingen mellom non-nano sinkoksid og karenjaoljen som er en planteolje med naturlig UV filter. Sammenlignet med annen solkrem hvor sinkoksid er UV-filteret så oppleves denne lettere på huden. Solkrem med sinkoksid gir gjerne hvitfarge på huden etter påføring, men dette er den solkremen hvor vi opplever dette minst tydelig. Kremen er naturlig gul i fargen, men når du masserer den godt inn så vil den blende seg inn med din hudfarge. Avhengig av din hudfarge så kan den forsvinne helt, eller være såvidt synlig på huden. Det er viktig å la solkremen tørke litt før påkledning for å unngå at den farger av på tøyet.

Du har solbeskyttelse direkte etter påføring. Denne solkremen gir deg en bredspektret besyttelse UVA og UVB med solfaktor 30. Inneholder virkningsfulle antioksidanter som bekjemper frie radikaler. Virker ikke tettende på porene og kan brukes i både ansiktet og på kroppen.

Sertifisert økologisk av Soil Association. Sertifisert Fairtrade av the Fairtrade Foundation. Vegan.

Anbefalt bruk:

Kremen er litt gul i fargen, dette er slik den blir av de deilige, naturlige ingrediensene den inneholder. Fargen skal reduseres etter hvert som du masserer produktet godt inn i huden.

La kremen tørke litt på huden før du tar på deg klær for å unngå at den smitter av på tøyet.

Påfør et nytt lag med solkrem hver andre time eller etter at du har badet, svettet mye eller tørket deg med håndkle.


Produktet er holdbart innen 9M etter åpning.


30-dagers fornøydhetsgaranti
Er du ikke fornøyd med produktet etter 30 dagers bruk så vil vi enten bytte inn til et annet produkt fra Odylique som vil passe bedre eller gi deg pengene tilbake for produktet.
Ønsker du å benytte deg av garantien vil vi gjerne vite litt om hvordan du har brukt produktet i din rutine, hvor lenge produktet har blitt brukt og hva som gjør at du ikke er fornøyd.
Send oss en epost til kundeservice@skinlove.no så hjelper vi deg.
Produkter hvor fornøydhetsgarantien benyttes må returneres til oss, vi dekker porto. Garantien gjelder kun en gang per produkt per bestilling og gjelder ikke for produkter i reisestørrelse eller i gavesett. Ta kontakt innen 30 dager fra produktet er mottatt.

 

Pongamia glabra seed oil*, Zinc oxide, Butyrospermum parkii butter, Silica, Helianthus annuus seed oil*, Euphorbia candelilla cera*, Simmondsia chinensis seed oil, Copernica cerifera*, Hippophae rhamnoides extract*, Chamomilla recutita extract*, Rosmarinus officinalis extract*, Jojoba esters, Polyhydroxystearic acid

På engelsk: Karanja oil*, Zinc oxide (non-nano), Raw Shea butter, Silica, Sunflower oil*, Candelilla wax*, Jojoba extracts, Carnauba wax*, Chamomile*, Rosemary* and Sea buckthorn* extracts, Natural stabilisers (from corn)

*Certified organic (76% of product) - 20% mineral

Pakket i en glasskrukke med aluminiumslokk.