null
 • Eco by Sonya Hand & Nail Rafiki Mwema håndkrem for tørre hender, sprukken hud og tørre albuer. Helt naturlig, vegansk og økologisk hudpleie

Eco by Sonya Hand & Nail Cream for Rafiki Mwema, 75 ml

(4 reviews) Skriv en omtale

249.00,-

Mykgjørende og velduftende håndkrem fra Eco by Sonya. Alle ingrediensene er sertifisert økologiske og veganske. 

Håndkremen er formulert for å gi og holde på fukten i huden. Håndkremen trekker lett inn og klisser ikke. Duften er deilig og mild av mango. Ingrediensene er kjent for sine lindrende, fuktighetsgivende og gjenoppbyggende egenskaper. 

Eco by Sonya Hand & Nail Cream er det første "non profit"-produktet fra Eco by Sonya. 100% av merkets overskudd fra salg av håndkremen går direkte til organisasjonen Rafiki Mwema. Dette er en australsk organisasjon som hjelper barn utsatt for alvorlige overgrep i Kenya. Les mer om organisasjonen her.

Eco By Sonya Driver Hand & Nail Cream for Rafiki Mwema er spesialdesignet for å gi myk hud og sterke negler.

 • Den lindrer, gir fukt og virker gjenoppbyggende på tørr og stresset hud.
 • Fantastiske botaniske vitaminer gir huden et sunt og glødende utsende.
 • Rik på antioksidanter og omegaer. 

Produktet er ikke testet på dyr.  Sertifisert økologisk av Organic Food Chain Australia. Vegansk.


Produktet er holdbart innen 12M etter åpning.

Aloe Barbadensis (aloe vera) leaf juice*, Glyceryl Stearate**, Coconut (cocos nucifera) oil*, Persea Gratissima (avocado) oil*, Glycerin*, Cetearyl Alcohol (vegetable derived)**, Potassium Cetyl Phosphate**, Butyrosperum Parkii (shea butter)*, Helianthus Annus (sunflower) seed oil*, Hipppophae Rhamnoides (sea buckthorn) fruit oil*, Daucus Carota Sativa (carrot) seed oil*, Mangifera Indica (mango) seed butter*, Xantham Gum**, Tocopherol**, Sodium Levulinate**, Sodium Anisate**, Potassium Sorbate**, Parfum (natural)**, Citric Acid**, Citral**, Limonene**, Linalool**

*Certified Organic **Natural
 • 2
  Ville like den men fikk ikke til

  Postet av SM den 2nd Dec 2019

  Jeg ville like kremen fordi den støtter en god sak men dessverre likte jeg ikke den. Den var ikke fett nok synes jeg og føltes tynn, s
  nesten som om den hadde vann. Den ga ikke så mye fuktighet til hendene mine. Jeg likte ikke heller lukten. Dessverre synes jeg den var alt for dyrt og ikke klarte å yte til mine forventninger. Det var trist fordi jeg synes penger støtter en god sak.

 • 5
  Den beste håndkremen

  Postet av Nadia den 18th Jun 2019

  Dette er den beste håndkremen jeg har prøvd, både før og etter jeg byttet til naturlige produkter. Den dufter helt himmelsk av mango, trekker godt inn samme hvor mye man tar og gir masse fukt! Jeg sliter med tørre hender, spesielt om vinteren, og denne håndkremen reddet meg. Den var også veldig god for neglene mine, og jeg så en tydelig forskjell på hender og negler både rett etter påføring, og en mer varig forskjell etter å ha brukt den i et par dager. Har anbefalt den til flere.

 • 5
  Helt fantastisk!

  Postet av Line den 6th Feb 2019

  Dette er den beste håndkremen jeg har prøvd. Jeg får eksem på hendene i vinterkulden, men liker ikke å bruke fete kremer som flekker alt man tar på på dagtid. Denne trekker veldig godt inn og flekker ikke, mens den mykgjør og pleier hendene utrolig godt og eksemen blir bedre på kun et par smøringer om dagen. Veldig synd den er limited edition, for denne fungere så godt!

 • 5
  Beste håndkremen noen sinne!

  Postet av Sophie den 16th Jan 2019

  Denne håndkremen er helt nydelig! Den er tjukk og god, men trekker inn med en gang. Hendene mine har aldri vært så myke som med denne kremen. Den lukter fantastisk friskt (men ganske søt om man ikke liker søt/nesten godterilukt så la denne være). Ikke la vær å prøve den om du er usikker, den er helt vanvittig god. Jeg har slitt veldig med tørr hud i vinter, alt har svidd av vask og krem, men etter denne er det borte.