null
  • Dr. Bronner's Såpestykke Unscented/Baby Mild, 140gr

Dr. Bronner's Såpestykke Unscented/Baby Mild, 140gr

(1 review) Skriv en omtale

69.00,-

En mild og god såpe til hender, kropp og hår. Denne såpen er uten lukt og inneholder ekstra mye økologisk olivenolje. Den er derfor perfekt for de med allergier og sensitiv hud. Kan fint brukes av babyer.

De klassiske såpestykkene fra Dr.Bronner’s er økologisk sertifisert av USDA National Organic Program. Alle såpene er også Fair Trade.

Emballasjen er 100% nedbrytbart papir (10% hemp og 90% resirkulert papir).


Produktet er holdbart innen 24M etter åpning.

Organic Coconut Oil*, Organic Palm Oil*, Sodium Hydroxide**, Water, Organic Olive Oil*, Organic Hemp Oil, Organic Jojoba Oil, Sea Salt, Citric Acid, Tocopherol

* CERTIFIED FAIR TRADE INGREDIENT

** None remains after saponifying oils into soap and glycerin
  • 5
    Fin i dusjen

    Postet av Gina den 7th Aug 2019

    Prøver ut denne og en annen som en alt i en såpe. Har kort hår, mye hår men tynne hårstrå. Håret mitt er ikke tørt men det er hodebunnen. Den klør og det flasser foran ved pannen uansett hvilken shampoo for dette problemet jeg har prøvd. Dette skjedde ikke med denne. Det var uvant med et såpestykke på hodet, men det gikk greit. Kanskje litt mer utfordrende med lenger hår? Håret kjentes rent ut og ingenting som klør. Nå er jeg ikke en som bruker masse greier i håret som trengs å vaskes ut, så vet ikke hvordan den virker da. Til mitt bruk: helt perfekt! Huden min ellers er jo også tørr, sår og tåler lite såper, men den kjentes ikke så verst ut etter dusj med denne. Jeg sier ikke at jeg ikke er tørr nå, men den kjennes bedre ut. Jeg er ikke helt nødt til å smøre meg etter dusjen. Det at den kan brukes til hele kroppen, ansikt, hender og hår er jo bare et stort pluss. Lukter ikke noe, så for de som bruker parfyme vil ikke såpen forstyrre lukten. Forsøkte å dele såpen så jeg kunne ha den ved vasken og i dusjen, men det likte ikke såpestykket så det anbefales ikke å prøve. Kommer nok ikke til å gå tilbake til «vanlig» shampoo og dusjsåpe nå som jeg har denne!