null
 • Dr. Bronner's Flytende Såpe Citrus Orange, 240 ml

Dr. Bronner's Flytende Såpe Citrus Orange, 240 ml

(3 reviews) Skriv en omtale

115.00,-

Få ting lukter så friskt som sitrus. De økologiske sitron- og limeoljene i denne såpen stimulerer sansene og gir deg en oppkvikkende dusjopplevelse. Alle oljene og essensielle oljer er økologiske. Basert på Fairtrade ingredienser. Vegansk. 

Såpen kan brukes til utrolig mange ting som til barbering, i badevannet, hårvask, vask av sminkekoster, som oppvaskmiddel, til klesvask, til såpevannet, til pelsvask av dyr og vask av frukt og grønnsaker.

Water, Organic Coconut Oil*, Potassium Hydroxide**, Organic Orange Oil, Organic Olive Oil*, Organic Hemp Oil, Organic Jojoba Oil, Organic Lemon Oil, Organic Lime Oil, Citric Acid, Tocopherol

* CERTIFIED FAIR TRADE INGREDIENT

** None remains after saponifying oils into soap and glycerin
 • 5
  Herlig og frisk

  Postet av Ingrid den 3rd Jul 2020

  Elsker denne duften, skikkelig oppfriskende. Såpen er drøy i bruk.

 • 5
  Fantastisk

  Postet av Hanne-K den 4th Apr 2018

  Fantastisk god såpe, nydelig duft og super drøy i bruk. Huden min blir tørr og jeg begynner å klør etter dusjing og jeg har brukt å måtte smør huden min med babyolje rett etter dusjing, men denne såpen etterlot huden min supermyk og god, har ikke brukt babyolje etter dusjing etter at jeg begynte med denne. Kroppen føles ren og fresh. Bruker den til datteren min på 4 år også. Anbefales! :D

 • 5
  Følelsen av såpebar, meget drøy og lukter deilig

  Postet av Mariann den 1st Feb 2017

  Overraskende drøy i bruk og enkel å fordele. En herlig følelse av tykkere såpe, som å bruke en såpebar, og lett å vaske av. Anbefales!