null
Slik påfører du selvbruningsprodukter
24 Aug 2015 | Postet av skinlove

Slik påfører du selvbruningsprodukter

Slik påfører du selvbruningsprodukter for best resultat.

1. Skrubb huden i forkant - sørg for at huden er ren.

Eco by Sonya har en skrubb i hanskeform - Exfoliant Glove - som de anbefaler til jevnlig bruk for å holde huden forberedt på selvbruning. Hansken kan brukes både tørr og fuktig. Anbefales ikke å bruke hansken samme dag som selvbruningen påføres, men gjerne 24-48 timer før selvbruning.

Du kan selvsagt også bruke andre kroppsskrubber - se utvalget her.

2. Forbered utfordrende områder på kroppen.

Har du brukt selvbruningsprodukter tidligere så kjenner du nok til at det kan samle seg litt ekstra mye farge rundt noen områder på kroppen. For best resultat anbefaler vi å først ta et lite lag vanlig bodylotion på disse områdene. Noen slike områder er: inni håndflatene, rundt knærne, håndleddene, albuene, rundt kragebeinet og rundt anklene og tærne.

3. Påføring.

Ta rikelig med produkt mellom håndflatene og begynn å massere inn produktet fra leggene og oppover. Ett ben om gangen. Sørg for at hele kroppen dekkes med produkt. Deretter mage, rygg og bryst. Det kan være du trenger hjelp av en venn for å få til ryggen skikkelig, men med litt innsats og trening er det fullt mulig å få til selv også. Ta nøye på armene og ikke glem under armene og armhulene. Masser godt ut. Hals og ansikt til slutt. Vær oppmerksom på hårfestet, området over øyebrynene og overleppa - her er det kjedelig om det ikke blir smørt godt nok ut og du blir sittende med ekstra brune flekker.

4. Etter påføring

Vi avslutter med håndflatene og baksiden av hendene. Først vasker vi av med håndsåpe som f.eks Dr. Bronner's eller Odylique. Ved tørk av hendene tar vi et lett, forsiktig drag helt øverst på innsiden av håndleddene (hvor du tar pulsen). Her er det så lys hud at det lett kan se "fake" ut i begynnelsen.

Deretter smører vi på et nytt lag med vanlig bodylotion inni og bakpå hendene. Til slutt en liten dråpe selvbruning på baksiden av ene hånden, deretter forsiktig gni baksidene av hendene mot hverandre for å få tatt litt utover der også.

La kremen tørke noen minutter før du tar på deg klær eller legger deg og våkner solbrun neste morgen :-)

Det siste fra bloggen