null
4 Dec 2013 | Postet av skinlove

Skinlove Adventskalender Luke nr. 4

Resultat luke 4 Hint: Ordet er navnet på en vanlig ingrediens i kosmetikk og finnes i blant annet anti-rynkekremer, solkremer og kuldekremer for barn. Når dette stoffet treffes av UV stråler fra solen brytes den ned og frigjør skadelige frie radikaler. Studier har bekreftet mistanken om at dette stoffet i kombinasjon med UV stråler gir en økende forekomst av hudkreft, gjennom en omfattende studie på mus. Premien: Erth Truffle øyenskygge gir assosiasjoner til deilig sateng og boblende sjampanje. Dette er en lys, skimrende og delikat øyenskygge, og er en stor favoritt hos Skinlove-teamet. Med øyenskyggen får du en børste som sikrer en jevn og enkel påføring. KONKURRANSEBETINGELSER:
  • For å kvalifisere til en vinnersjanse må du sende oss en EPOST til kundeservice@skinlove.no med svaret på dagens spørsmål.
  • Vi foretar en trekning av en heldig vinner som vil få tilsendt en stk Erth Truffle Shadow og en Erth Firm Shadow Brush. (Du kan lese mer om produktene fra Erth Minerals HER)
  • Deltar du i konkurrensen godtar du at vi publiserer deg som vinner med fornavn og stedsnavn.
  • Deltar du i dagens konkurranse kvalifiserer du også til hovedtrekningen 24. desember hvor vinneren får et gavekort til bruk i butikken til en verdi av kr. 1500,-. Har du deltatt i konkurranser tidligere i adventskalenderen får du likevel et nytt lodd til trekningen ved å delta i flere konkurranser. :)
  • Har du spørsmål til konkurransen så er det bare å ta kontakt på epost kundeservice@skinlove.no

Det siste fra bloggen