null
1 Oct 2018 | Postet av gunnhildskinlove

Septemberfavoritter

En gang i måneden presenterer vi favorittproduktene våre fra måneden som gikk. Oftest vil det være våre egne favoritter du får høre om (Gunnhild & Liv), men andre ganger kan det være vi lar kunder få fortelle om sine favoritter. Septemberfavorittene får du fra Gunnhild (@skinlove_gunnhild). 

Etter en uke med intenst regn så er det i dag, på første oktober, blå himmel og sol. Skyene har veket tilbake og avdekket snøkledde fjelltopper. Det er et nydelig syn når du ser det grønne gresset her nede på havnivå, fjellene som begynner å bli rustfargede og så øverst de hvite toppene. Høst betyr at huden krever litt mer omsorg. Brunfargen forsvinner, ujevnhetene blir mer synlige, luften blir kaldere og huden vil ha mer fukt. I dag har jeg reflektert over de produktene som har vært viktigst for meg i september. Håper du kan få noen gode tips her :) Har du kommentarer og spørsmål så er det bare å legge igjen en kommentar nederst.

Her er min fem favorittprodukter fra september

Eco By Sonya Cacao Tanning Mousse Ekspress

Dette er min favoritt blant selvbruningsproduktene. Den gir mye farge etter bare en time. Mitt beste triks for å lykkes med selvbruning er å smøre inn hendene med en fet balm før påføring. Dette forhindrer at håndflatene tar så lett farge. Jeg vasker hendene ofte og smører på med balm igjen før jeg tar neste område. For eksempel så smører jeg bare en arm om gangen, vasker hendene og smører dem inn med balm igjen og så tar jeg deretter arm nummer to. Når selvbruningen er ferdig innsmurt så tørker jeg av de stedene hvor det erfaringsvis kan bli for mye med en klut; langs hårfestet i panna, øyebryn, albuer og knær. Du finner selvbruneren i nettbutikken her.

Har du ikke prøvd selvbruning før og gjerne har lyst til å prøve så kan du jo øve litt på leggene i første omgang :) Her finner du en oversikt over alle selvbruningsproduktene våre.

Living Nature Vitalising Cleanser

Dersom man kan gi hudpleieprodukter personlige egenskaper så vil jeg si at dette er en omsorgsfull rens :) Den er mild og litt kjølig ved påføring. Den har en lett kremaktig konsistens. Jeg har prøvd å sniffe meg frem til hva den lukter. Jeg blir ikke helt klok på det. Den lukter mildt og rent. Mitt eget ord på duften er; "melonbomull" :) Den tar både foundation og maskara, og huden føles myk og fuktet etter bruk. Du finner den i butikken her.

Suki Resurfacing Enzyme Peel

Kviser....grrrr...

Dette produktet har jeg alltid i skapet. Det er også med meg på tur som førstehjelp. Dette er en fruktsyrepeeling som fjerner døde hudceller, renser og jevner ut hudtonen. Den brukes over hele ansiktet som en maske eller som en intensivbehandling rett på kvisa. For meg fungerer denne intensivbehandlingen helt utmerket, og noen kviser kan forsvinne helt i løpet av dagen. Dette vil nok variere fra person til for person, men for meg er den uunnværlig. Du finner den i nettbutikken her.

RMS Beauty Un Cover-Up

Hvis jeg bare fikk lov til å velge ett eneste sminkeprodukt, så måtte det bli concealer. Jeg bruker Un Cover-up fra RMS i fargen 22 og bruker den sammen med denne kosten.

I bryllupet til Liv i sommer så hadde jeg en makeup-artist som sminket meg med kun RMS. (Bortsett fra Plume på brynene). Jeg var brunere da så hun valgte fargen 33 og hun brukte den som en foundation på hele ansiktet. Det ble utrolig fint syns jeg. Du finner dem i nettbutikken her. Som setting powder brukte hun RMS Beauty Tinted Un Powder. De finner du i nettbutikken her.

Hynt Solare Bronzing Powder

Et annet must for meg på høst og vinter er solpudder. Hvis jeg fikk velge meg kun to sminkeprodukter så måtte det bli solpudder i tillegg til concealer. Når jeg er på tur med jentene så må alltid skinlovesminkepungen frem og produktene testes av alle :)

[caption id="attachment_5060" align="aligncenter" width="640"] Følg meg gjerne på Instagram på @skinlove_gunnhild[/caption]

Solpudderet fra Hynt var det mange som la sin elsk på. Hynt har faktisk bare én farge på solpudderet sitt. Det må være fordi de syns de har laget den optimale fargen allerede. Du finner den i nettbutikken her.

Håper mine favoritter fra september kan være til glede og nytte for noen av dere også. Selv om oktober har kommet så vil de alle følge meg videre inn i den neste høstmåneden :)

 

Spørsmål? Bare spør i vei i kommentarfeltet! ?

Det siste fra bloggen