null
Produkt i rampelyset - Face Tan Water
19 May 2016 | Postet av usaliv

Produkt i rampelyset - Face Tan Water

Dette produktet prøvde vi én gang, så var vi solgt! Eco by Sonya sitt Face Tan Water kommer i form av et vann - det både ser ut som og føles som vann - men etter en gangs bruk får du en lekker glød i ansiktet. Etter to gangers bruk har du fått en fin, jevn brunfarge. Det kan brukes i stedet for fuktighetskrem om du ikke er veldig tørr i huden. I tillegg til å gjøre deg fresh og brun så er Face Tan Water formulert for å motvirke aldringstegn og urenheter. Den inneholder mye Vitamin-C for en friskere hud og inneholder ingen kunstige fargestoffer eller oransjefarger. Du finner Face Tan Water her. Kundene sier: Får så mye komplementer for huden og fargen Eg er så forelsket i dette produktet..eg bruker det i ansiktet og halsen og litt ned på brystet. Også noen ganger på hendene og om det er noen dager til eg skal oppfriske selftan på kroppen. Hendene vasker vi jo hele tiden og det som er igjen på bomullsdotten drar eg da bare over hendene så holder de seg litt mer lik resten av armene :) Anbefalt til mange inkl en venninne som driver hudpleie salong som har handlet og blitt fan :) Eg får så mye eller lite farge eg selv ønsker og nå går eg ofte på jobb uten makeup på huden, kun øyne, litt rouge og leppefarge :)<3<3<3<3 - Lin Min nye must-have Dette må være en av de mest geniale produktene jeg har prøvd på lenge. Endelig en selvbruning for ansikt som faktisk ikke tetter igjen porene og får kviser til å blomstre (heller tvert imot!!), og som gir en perfekt glød til huden. Blir ikke oransje, og den gir akkurat passe farge. Liker spesielt at man heller kan påføre den over flere dager for å oppnå ønsket brunfarge, i stedet for at man over natta ser ut som man har vært 3 uker i sydlige strøk;) Jeg er blitt helt avhengig av denne, og den gjør faktisk at jeg bruker mindre sminke:-) tommel opp for face tan water! - Ellen Cathrine    

Det siste fra bloggen