null
26 Oct 2012 | Postet av skinlove

Pai Skincare - Endelig i Norge!!

Vi har gledet oss veldig lenge til å kunne dele denne nyheten med dere. Skinlovelageret bugner nå av den herlige og økologiske hudpleieserien fra britiske Pai Skincare! Vi er de eneste i Norge som fører dette merket og vi gleder oss til å formidle det glade budskap om disse deilige produktene til dere.

Dette er en hudpleieserie som vi har hatt i sikte helt fra vi startet Skinlove. Pai Skincare har en like streng og bevisst agenda på hvilke ingredienser som brukes i hudpleien deres som vi har hos Skinlove; ingen phenoxyethanol, ftalater, parabener, propylene glycol, sodium lauryl sulfate med flere. Emballasjen er miljøvennlig og produktene er ikke testet på dyr. Dette passer perfekt inn under vår Skinlovestandard. Produktene har allerede rukket å komme i norske mediers søkelys: Oktoberutgaven av Costume omtaler den fantstiske skjønnhetsoljen Pai Rosehip & Bioregenerate Fruit and Seed Oil Blend Gründeren bak Pai Organic Skincare, britiske Sarah Brown, hadde i åresvis vært mye plaget av allergier og tålte nesten ingen hudpleieprodukter. Legene anbefalte henne å ta piller for å maskere disse problemene. Sarah ønsket ikke å måtte være avhengig av piller resten av livet og startet med å undersøke hvilke ingredienser det er som skaper så mange helseproblemer hos befolkningen. Det hun oppdaget sjokkerte henne:
  • Mange av de vanligste kjemikaliene brukt i hudpleie kan irritere huden og gi allergier.
  • Disse giftstoffene kan bygge seg opp i kroppen og er linket til alvorlige helseproblemer.
  • Kosmetikkselskapene bruker disse ingrediensene fordi de er billige og produktene kan stå lenge i butikkhyllene før de harskner.
  • Mange produsenter som hevder å være naturlig og økologiske bruker likevel mange av disse ingrediensene noe som gjør at begrepet «økologisk» kan være misledende for kundene.
I 2004 startet arbeidet med å skape en hudpleieserie som er så naturlig og skånsom at selv den mest sensitive kan bruke produktene, i tillegg til at den gir effektiv pleie for alle hudtyper. Etter mange års forskning og utprøving lanserte hun i 2007 den økologiske hudpleieserien Pai Skincare, og nå får du endelig kjøpt den i Norge hos Skinlove :) Produktene har vunnet mange kåringer og er blant annet skuespilleren Natalie Portman sin hudpleiefavoritt.

Det siste fra bloggen