null
Junifavoritter
30 Jun 2018 | Postet av gunnhildskinlove

Junifavoritter

Ny spalte! En gang i måneden presenterer vi favorittproduktene våre fra måneden som gikk. Oftest vil det være våre egne favoritter du får høre om (Gunnhild & Liv), men andre ganger kan det være vi lar kunder få fortelle om sine favoritter. Juni-favorittene får du fra Gunnhild! 

Juni og sommer! Jeg har alltid likt å sole meg. Vår sykepleiermamma kommanderte oss fra vi var små til å bruke solkrem, så den rutinen fikk jeg tidlig på plass. Takk mamma! For ikke bare beskytter solkrem huden fra den fryktede hudkreften, men også mot aldring. Aldring var jo ikke så viktig når jeg var ung, men det er viktig for meg nå.

For omtrent 10 år siden begynte pigmentforandringer å snike seg frem. Først syntes jeg at det var fint fordi jeg elsker fregner, men når fregnene ble til en bart så var det IKKE morsomt lengre. Plutselig var det ikke deilig med sol. Jeg måtte hele tiden ha på meg hatt og helst sitte i skyggen.

Siden jeg nå skal skrive om mine juni-favoritter i nettbutikken så blir hvordan jeg motvirker pigmentflekker mitt hotteste tips.

Mine favorittprodukter fra juni

Odylique Naturlig Solkrem SPF30 er min personlige solkremfavoritt. Den er litt oljete, men samtidig tørr. Det vil si at den er enkel å påføre uten å bli klissete på huden. Etter at jeg begynte å bruke kun naturlige solkremer får jeg ikke så lett pigmentflekker lengre. For en deilig "bivirkning" av å bytte til helt naturlig solkrem! I tillegg føler jeg at jeg blir dypere og jevnere brun enn jeg ble med kjemiske solkremer.

Vi har laget en liten video med påføringstips. Vanlig kjemisk solkrem trekker ofte lett inn i huden og forsvinner helt. Naturlig solkrem beskytter fra utsiden så derfor er den litt annerledes i konsistensen.

Se alle de naturlige solkremene vår her

Denne altså! Den ser kanskje litt beskjeden ut, men den er superviktig for meg. Dette er en solkrem i stiftform. Den er helt perfekt for ekstra beskyttelse over de områdene du vet du lett får pigmentflekker. Jeg legger et ekstra tykt lag over disse områdene, glatter litt til og går ut i solen uten hatt. Den har rett og slett gitt meg gleden med å sole meg tilbake. Kabana Bali Bloc Cacao er det litt brunfarge i så den blir ikke så synlig som hvit sinkkrem kan bli.

 

Et tips for å bevare hudens ungdommelige glød og spenst; tilfør nok fukt! Det fyller ut huden og gjør at den blir mer plump. Det elsker jeg. Bybi Supercharge Serum er en lett olje som ikke klisser. Jeg bruker denne etter rens og toner om kvelden. Jeg trenger ikke bruke ekstra fuktighetskrem over. Et hot tips er å bruke serumet på lepper, hals, bryst og øverst på skuldrene også. For denne huden trenger også et lite løft, ikke sant? Mens jeg sover jobber disse naturlige superingrediensene med å reparere og bygge opp huden igjen. For de som er ute etter fukt og antialdrende effekt; dette serumet bør testes.

Jeg har altid elsket sminke, men jeg liker ikke å bruke så mye tid på det. Ofte sminker jeg meg på farten. Løst mineralpudder fungerer dårlig når du sitter i bilen og skal sminke deg... Hynt Encore Fine Pressed Powder Foundation er et mineralpudder i fast form. Etuiet har et stort speil i lokket. Veldig praktisk. Første gangen jeg prøvde det så følte jeg ikke at jeg kunne se noe pulver på huden mens jeg holdt på. Likevel ble huden utrolig jevn og fin med en lett glød. Her en utrolig praktisk foundationbørste som er fin å ha med i veska.

Denne lille saken har blitt min favoritt hos RMS tett etterfulgt av concealeren. RMS Master Mixer er en creamy higlighter i rosegull. Rosegull er nydelig på huden! Den er litt mer enn bare enn highlighter. Den er laget for å være et mikseprodukt som kan blandes med øyeskygge, leppestift, blusher, bronzer... ja, hva du har lyst til.

Jeg bruker denne på øyelokk, kinnben, lepper, kragebein, skuldre... et absolutt must for å få sommerhuden til å gløde på sommerfesten. Selv bruker jeg den til både hverdag og fest.

Jeg skulle egentlig bare velge fem favoritter i denne bloggposten, men jeg er så frekk at jeg slenger med en til :) Mitt hår har alltid vært tykt, langt og lettstelt. Etter mange år med diverse medisiner og stress så begynte håret å tape seg. Som det vanedyret jeg er valgte jeg alltid sjampo for normalt hår. Så en dag slo det meg at når problemet er for lite volum så kan jeg jo teste volumsjampo... Kjøpte denne fra Rahua og fikk volum med en gang. Nesten litt flaut å innrømme, men sant. Rahua Voluminous Shampoo er naturligvis et av mine must haves fra nettbutikken.

 

Spørsmål? Bare spør i vei i kommentarfeltet! ?

Det siste fra bloggen