null
Hva er Double Cleansing?
20 Nov 2019 | Postet av usaliv

Hva er Double Cleansing?

Og burde jeg gjøre det? To gode spørsmål som vi har svaret på.

Først av alt - hva er Double Cleansing?

Det er akkurat det som det høres ut som. Det er når du renser ansiktet ikke bare en gang, men to. Dersom du bruker solfaktor hver dag eller tung, vannfast sminke, så er double cleansing en fantastisk rutine. Selv om du kanskje bare gjør det nå og da, f.eks om kvelden etter at du har brukt ekstra mye sminke en dag.

Om du ikke bruker så mye sminke eller føler at rensen du bruker i dag allerede fjerner all sminken uten å etterlate noe på huden, så anbefaler vi at du bare fortsetter med det som fungerer for deg.

Lyst til å prøve Double Cleansing? Slik gjør du det skikkelig...

Først må du fjerne sminken. Hils på oljerenen vår Light Work Rosehip Cleansing Oil. Denne fjerner solkrem og skikkelig sta sminke (ja, til og med vannfast maskara). Du bruker den ved å massere oljerensen på tørr hud. Tilfør deretter litt vann for å løse opp sminken - når du tilfører vann vil konsistensen bli mer melkeaktig - og så skyller du bort til slutt.

Denne rensen er helt uten alkohol og irriterende ingredienser som man ofte finner i sminkefjernere. Vår smarte formel betyr at selv du med sensitiv hud kan gå en skikkelig god sminkefjerning. No stings attached.

Neste steg er å bruke en beroligende, fuktighetsgivende ansiktsrens - der har vår Camellia & Rose Gentle Hydrating Cleanser dekket alle behov. Tørk ansiktet med en klut eter at du har fjernet sminken. Deretter tar du litt av denne rensen og masserer den lett inn i huden. Duft litt ekstra på den milde roseduften mens du masserer. Fukt deretter kluten som følger med rensen og bruk den for å fjerne rester. Den myke siden av kluten er best over sensitive øyne, musselinsiden er best for å gi en mild eksfoliering av huden.

BLOOGPOST OPPRINNELIG SKREVET AV PAI SKINCARE. PUBLISERT HER.

Det siste fra bloggen