null
BYBI Beauty Detox Dust - hvordan bruker du maske i pulverform?
29 Sep 2017 | Postet av usaliv

BYBI Beauty Detox Dust - hvordan bruker du maske i pulverform?

Du finner nå mange flotte ansiktsmasker i pulverform i butikken. Det aller siste tilskuddet i denne kategorien er BYBI Beautys veganske ansiktsmaske Detox Dust. Dette er en deilig, rensende ansiktsmaske som er laget av kun naturlige ingredienser.

Pulvermaskene kan blandes med ulike væsker for å få riktig konsistens til påføring. For BYBI Beautys ansiktsmaske kan du bruke vann, yogurt, honning eller olje.

Gunnhild demonstrerer fremgangsmåten for å bruke ansiktsmasken under:

Slik bruker du ansiktsmaske i pulverform - steg for steg:

 1. Punkt en er valgfritt, men vi liker å gjøre det litt ekstra koselig når vi tar oss tid til en ansiktsmaske. Vi anbefaler å dempe belysningen, tenne et lys og gjøre det koselig rundt deg.

2. Hell litt pulver i en skål

3. Bland pulveret med ønsket ingrediens. Det kan være vann, honning, melk, yogurt, en toner, olje eller lignende. Vi anbefaler at du prøver deg frem med litt og litt væske i pulveret siden det fort kan bli for mye slik at masken blir for tynn.

 4. Når masken har fått en fin konsistens for påføring så kan du bruke fingrene, en kost eller spatel for å påføre den i ansiktet. Du behøver ikke dekke hele ansiktet om du bare har spesielle områder du vil dekke som f.eks T-sonen, rundt nesevingene o.l.

5. La masken virke i 10-15 minutter. Bruk tiden til å slappe av, se deg rundt, les en bok, ring en venn du ikke har snakket med på lenge osv. Dette er også valgfritt, men vent minst 10 minutter før du går til punkt nr. 6 :-)

6. Væt en klut med vann som er litt varmere en lunkent. Vri kluten og hold den litt til ansiktet før du forsiktig begynner å fjerne masken.

7. Når all maske er fjernet sprayer du ansiktet med et par dusjer av din favorittoner.

8. Nyt den rene, fine huden din!

BYBI Beauty Detox Mask finner du her.

Alle ansiktsmaskene våre finner du her.

Det siste fra bloggen