null
Brudesminke på 1-2-3 med RMS Beauty
10 Sep 2018

Brudesminke på 1-2-3 med RMS Beauty

Det tok litt over en måned med bryllupsrus før videoen ble klar, men her er endelig brudesminkevideoen fra selveste bryllupsdagen min! All sminken som ble brukt var fra RMS Beauty.

Makeupartisten var flinke Silvana Gulino fra salongen Scott Miller Salon i Rochester, NY (USA).

Detaljer rundt prosessen + produktene vi brukte kommer under videoen.

Steg 1 - Prep huden for å bli sminket

RMS Beauty har utviklet det perfekte produktet å bruke som primer på huden. Dette er RMS Beauty Oil. En lett ansiktsolje formulert for å få frem hudens ultimate glød og samtidig gi huden beskyttelse av antioksidanter. En pur, enkel og økologisk skjønnhetsolje.  Et par dråper er nok om gangen. Klappes lett inn i huden i ansiktet.

På leppene brukte vi RMS Simply Cocoa Lip & Skin Balm. Dette er en prisvinnende økologisk balm for lepper og hud. Hver ingrediens er nøye plukket ut for sine legende egenskaper. Lukter deilig av kakao!

Steg 2 - Foundation & Concealer

RMS Beauty har concealer og foundation i ett. Un Cover Up, som den heter, kan påføres med både fingertuppene og med børsten Skin2Skin Foundation Brush. Dette er et produkt jeg bruker hver eneste dag, men mest som concealer. Jeg påfører den på nesevingene og litt rundt øynene hvor det er behov. På bryllupsdagen brukte vi den som foundation i hele ansiktet. Påført med børsten som hører til. Fargen vi brukte var nr. 22.

Steg 3 - Base for øyeskyggen

For å lage en naturlig primer til øyesminken så påførte vi RMS Un Cover Up ved hjelp av børsten Powder Eye Shadow Brush. Denne tok vi på over hele øyelokket og opp til øyebrynene. Du kan godt gå over med noen lette fingertupptrykk til slutt om du føler behov for det.

Til slutt "satte" vi sminken med Tinted Un Powder i fargen 2-3. Dette er den fargen som smelter mest inn med min hudtone (vi brukte også fargen 3-4 på et tidspunkt, men mer om det senere).

Steg 4 - Øyeskyggene

Basefargen, som vi påførte over hele øyelokket og opp til brynene, var Sunset Beach Shadow SB-43. Øyeskyggen som ga mest farge, som vi påførte i ytterste halvdel av globallinjen var Enchanted Moonlight Shadow EM-64. Sminkekost: Powder Eye Shadow Brush. Til slutt brukte vi EM-64 i et helt tynt strøk, under øynene mot ytre vippekant. (se video)

Steg 5 - Eyeliner

Her trenger du en en liten tom sprayflaske du kan fylle med vann (f.eks om du har en gammel parfymeflaske eller tonerflaske du ikke bruker lengre). Du trenger også en tynn sminkekost. Vi har ikke noe helt tilsvarende i butikken lengre, men ta den tynneste du finner. Gjerne rund bust. Spray litt vann på kosten før du dypper den i RMS Twilight Madness Shadow TM-24. Tapp kosten forsiktig mot håndflaten for å få bort unødvendig vann/produkt - så kan du påføre den langs hele vippekanten (se video). Her kan du lage så mye eller så lite "cat eye"- effekt som du ønsker.

Steg 6 - Concealer finish + Sette sminken

Etter at øyesminken var unnagjort påførte vi Un Cover Up 22 under øynene og ellers hvor det kunne være behov for litt mer. Deretter satte vi sminken i hele ansiktet ved hjelp av Tinted Un Powder i fargen 2-3. Børste: Kabuki Brush.

Steg 7 - Øyebryn

Vanligvis bruker jeg Plume Science sine øyebrynspomader i brynene, men på bryllupsdagen brukte vi Tobacco Road Shadow TR-97. Denne fungerte utmerket som øyebrynsskygge. Bruk en Angle Liner brush eller lignende. Begynn på den tykkeste delen av brynene og børst litt oppover. Ta den tynneste delen forsiktig til slutt.

Steg 8 - Basefargen som highlighter

Som siste touch på øyesminken gikk vi over med litt av basefargen igjen (Sunset Beach Shadow SB-43) øverst under øyebrynene og helt innerst i øyekroken.

Steg 9 - Highlighter

Et av mine faste favorittprodukter er Living Luminizer. Dette er en lekker liten highlighter som påføres kinnbeina + litt "her og der" for å gi litt ekstra glød og liv i ansiktet. Se video for mer detaljer. Børste: Blush Brush.

Steg 10 - Bronzer

Et annet av mine faste produkter er RMS Buriti Bronzer. Denne bruker jeg litt hver dag, like under kinnbeina og med en liten touch langs nesen. På bryllupsdagen påførte Silvana den der hvor solen naturlig vil treffe huden. Dette gjorde vi for å gi tilbake til farge og "liv" til ansiktet. Børste; Blush Brush.

Steg 11 & 12 - Lepper & Blusher

Vanligvis bruker jeg ikke så mye farge på leppene, men holder meg til de nøytrale, fargene lipbalmene fra Living Nature. På selveste bryllupsdagen kjørte vi på med litt mer action og valgte RMS Lip&Cheek Illusive. Disse produktene, Lip2Cheek, er så stilige fordi de er ment til å brukes nettopp både på leppene og i kinnene som blusher. Så først påførte vi den på leppene med en lip brush. Deretter i kinnene som blusher med børsten Blush Brush.

Steg 13 - Finish på hals og bryst

Om du har brukt f.eks Buriti Bronzer i ansiktet og har ganske lys hud som meg, så er RMS Tinted Un Powder i en mørkere farge helt ypperlig å bruke som solpudder på hals og bryst. Huden blir ofte litt lysere akkurat på dette området uansett når du soler deg og ved å velge den fargen som blir litt for mørk for deg i ansiktet likevel, så får du en fin og lett solpuddereffekt på hals og bryst. For meg, som vanligvis ville valgt Tinted Un Powder i fargen 2-3, så ble det fargen 3-4 som fikk jobben som solpudder. Ga et veldig naturlig, jevnt og fint resultat. Påføres med Kabuki Brush.

Steg 14 - utringning

Fordi brudekjolen min hadde en litt dyp V-hals så la vi inn litt ekstra glød. Vi brukte først litt Buriti Bronzer og deretter litt Living Luminizer. Her er det ingen fasitsvar, bare et touch her og der til det ser fint ut. Det skal ikke så mye til.

Og det var det! :-)

Så fikk vi sløret festet i håret og kjørte oss tilbake til hotellet hvor brudekjolen kom på. Så var det avgårde til innsjøen og stranda hvor vi giftet oss blant våre nærmeste venner og familie.

Det siste fra bloggen