null
29 Aug 2018 | Postet av usaliv

AUGUSTFAVORITTER

En gang i måneden presenterer vi favorittproduktene våre fra måneden som gikk. Oftest vil det være våre egne favoritter du får høre om (Gunnhild & Liv), men andre ganger kan det være vi lar kunder få fortelle om sine favoritter. August-favorittene får du fra Liv (@skinlove_liv). Hun har hatt en travel sommer med alt som hører med til å gifte seg (bryllupsplanlegging, festen, opprydning osv). Her kommer favorittene fra august!

Så var jeg gift, da! :-)

I ukene opp mot bryllupet så var jeg ikke så eksperimentell i hudpleierutinen. Jeg holdt meg til det jeg visste at huden min likte. Det var en mild og god rens, Living Natures toner, fuktserumet fra Pai og dagkrem med solfaktor 25 fra Hynt. Mange av de samme produktene jeg snakket om i bloggposten fra mai.

Jeg hadde heller ikke mye tid til overs til å ta helt av i sminkeveien, så jeg holdt meg til noen få enkle ting. Litt concealer, litt farge for å fylle inn øyebrynene, eyeliner og bronzer. Kjapt og greit, så var jeg klar for å starte med dagens lange liste med gjøremål og ærender. På selve bryllupsdagen fikk jeg en profesjonell makeupartist til å sminke meg med RMS Beauty. Det var deilig det! Å vite at dette blir bra uansett, så kunne jeg heller konsentrere meg om å øve meg på løftene jeg skulle si noen timere senere.

 

Her kommer mine 6 must haves for måneden som gikk:

RMS Buriti Bronzer

Som med de fleste produktene fra RMS Beauty så kan hvert produkt brukes til flere fomål. Denne bronzeren kan du for eksempel også bruke som øyeskygge eller ta på en pensel og bruke i øyebrynene. Min favoritt er likevel det den er ment for - i funksjon som bronzer/solpudder. Jeg bruker bare noen få "strøk" rett under kinnbeina som jeg forsiktig masserer litt oppover. Så tar jeg noen veldig svake touch helt øverst i hårfestet, midt på. Denne kan også fint brukes til contouring. Les mer her.

 

Odylique Økologisk Eyeliner i farge brun

Dette er en myk og fin eyeliner som er enkel å påføre. Jeg bruker ikke alltid maskara, men jeg bruker nesten alltid litt eyeliner ytterst på øvre vippekant. Det er kjapt og enkelt, og åpner opp blikket litt ekstra. Jeg føler meg mer "påkledd" når jeg har på litt eyeliner.  Av fargene sort, grå og brun så har jeg lagt min elsk på den brune. Den er myk og nøytral for mine toner (jeg har mørkt hår, lys hud, får lett fregner). Les mer her.  Anbefaler også spisseren til eyelinerne.

 

Pai Copaiba AHA-mask

Kanskje min favorittansiktsmaske ever. Jeg liker at den kjennes kald ut når jeg tar den på huden. Den er utrolig lett å smøre ut og vil skånsomt og effektivt fjerne døde hudceller ved hjelp av AHA-syrene. Den inneholder også kaolinleire som vil være med på å "dra ut urenheter". Den kommer med en av de fine muslinklutene til Pai Skincare i pakken. En tube holder lenge. Les mer her.

 

Madara Herbal Deodorant

På selve bryllupsdagen brukte jeg Madaras Herbal Deodorant. Dette er en rollon deodorant som er gjennomsiktig i "fargen" og tørker lett. Den fungerte utmerket for meg når jeg skulle gå der i en varm brudekjole på en 30-varmegradersdag og være midtpunkt. :-) Les mer her.

Dr. Bronner's flytende såpe med duft av Rose

Dr. Bronner's såper er jo lette å få tak i borte i USA også, men jeg tok med meg en liten reisestørrelse i kofferten. Disse såpene er så utrolig drøye i bruk. Den lille reisestørrelsen på 59 ml holdt gjennom hele oppholdet (som var i 1.5 mnd). Såpen kan også brukes til lett barbering av leggene om du tar litt såpe på fuktig hud og masserer litt fort frem og tilbake. Så skummer den litt opp og er ypperlig til barbering. Håndvask, kroppsvask... you name it. Den kan brukes til så mye! Les mer her.

Vårt eget nett i økologisk bomull

Med meg overalt hver eneste dag var vårt eget nye handlenett i økologisk bomull. Designet av flinke Ilva Madsen er den prydet med navnet vårt (Skinlove) med en nydelig, blomstret V. Dette nettet har vært veske og handlenett og gymbag overalt hvor jeg har forflyttet meg. Nettet koster 79 kr og vi gir alt overskuddet fra salget av nettene til vår hjertesak her i Skinlove - nemlig for forskning på en kur på sykdommen Friedreich's Ataksi. En fin måte å redusere plastforbruket på samtidig som du søtter en viktig sak <3 Les mer her.

 

Spørsmål? Bare spør i vei i kommentarfeltet! ?

     

Det siste fra bloggen