null
Årets julegavetilbud fra Skinlove!
4 Dec 2016 | Postet av usaliv

Årets julegavetilbud fra Skinlove!

I år har vi satt sammen fem forskjellige julegavetilbud . Disse tilbudene inkluderer noen av våre bestselgende produkter. Vi har satt sammen to og to produkter i flotte gavesett og gitt 15-20% rabatt på totalsummen av disse.

Glow: Julegaven som gir deilig fuktighetsboost og glød

img_5086 Dette er to av mine favorittprodukter! Disse to gir deg en liten ansiktsløftning på dager du syns du ser grå og livløs ut i huden, eller kanskje på kvelder der du vil gløde litt ekstra :) Jeg syntes at disse to produktene selvsagt burde være et av årets julegavetilbud fra oss. - Gunnhild/Skinlove Disse produktene passer til alle hudtyper og er en super julegave til noen som fortjener naturlig hudpleie av ypperste kvalitet. Gavesettet består av en Rosehip Rapid Radience Mask (75 ml)  fra Pai Skincare og en Superfruit Concentrate (30 ml) fra Odylique. Du får 20% rabatt! Verdi av produktene er kr. 839,-, men i gavesettet får du dem for kr. 671,- Begrenset antall av gavesettene tilgjengelig.  

Myke Hender: Julegaven som pleier tørre hender

myke-hender-hudpleie

I denne kalde og mørke tiden kjenner vi mange behovet for gode produkter til å pleie tørr, kløende og dehydrert hud. Dette gavesettet passer derfor til de fleste av oss. Her har vi satt sammen den nye, populære håndkremen fra Odylique, Lemon Butter Hand Smoothie og den kjente bestselgeren Karmameju Calm Balm (90 ml). Den økologiske håndkremen fra Odylique er full av deilige, naturlige ingredienser som pleier selv de mest sensitive, tørre og hardtarbeidende hender. Kremen trekker raskt inn i huden og er samtidig svært fuktighetsgivende. Det andre produktet i gavesettet er Karmameju sin Calm Balm, kanskje det største multiproduktet vi har i butikken. Dette er egentlig en fuktighetsgivende balm, men den har vist seg å være så utrolig mye mer. Du får 15% rabatt! Verdi på produktene er kr. 458,-, men i gavesettet får du dem for kr. 389,- Begrenset antall av gavesettene tilgjengelig.

Hjemmespa: Julegaven du gir til den som fortjener litt ekstra velvære og luksus

img_5083 Har du lyst til å gi bort et lite økologisk hjemme-SPA til noen til jul? Da er dette en kjempefin gavepakke. Her har vi satt sammen den dyptrensende leiremasken fra Pai Skincare med en deilig kroppsskrubb fra Eco by Sonya. Det eneste som mangler da er levende lys og rolig musikk for å få den perfekte SPA-stemningen på sitt eget bad :-) Ansiktsmasken virker dyptrensene med AHA-syrer som er tilpasset sensitiv hud. Den fjerner døde hudceller og hjelper til å øke cellefornyelsen. Med naturlige antibakterielle ingredienser hjelper den også til å behandle eksisterende kviser. En effektiv ansiktsmaske når du trenger litt intensiv hudpleie. Den økologiske kroppsskrubben fra Eco by Sonya er laget med en base av salt. Denne skrubben tar godt og fjerner døde hudceller effektivt. Den er også fuktighetsgivende og etterlater huden myk og deilig. Du får 20% rabatt! Verdi på produktene er kr. 789,-, men i gavesettet får du produktene til kr. 631,- Begrenset antall av gavesettene tilgjengelig.

Evig Brun: Julegaven til noen som liker å ha en lekker brunfarge året rundt

img_5085 Det fantastiske med selvbruningsprodukter er at man ikke trenger å utsette huden for skadelige UV-stråler i solarium for å bli brun om vinteren. Våre produkter er i tillegg laget av trygge, naturlige og økologiske ingredienser slik at du trygt kan smøre inn hele kroppen. Produktene er ikke testet på dyr og de er veganske. Brunfargen du får fra disse to produktene kommer gradvis og passer også fint for dem som er nybegynnere med selvbruning. Face Tan Water til ansiktet er både anti-aging og hjelper til å motvirke uren hud, Winter Skin til kroppen er en deilig fuktighetsgivende bodylotion i tillegg til at den gir den lekre brunfargen. To store favoritter samlet i en pakke. Ja, det er lov til å kjøpe pakken til seg selv også! :-) Du får 20% rabatt! Verdien på produktene er kr. 798,-, men i gavesettet får du de for kr. 638,- Begrenset antall av gavesettene tilgjengelig.

Mann: Julegaven til den flotte mannen

img_5084 Mannen fortjener også det beste av naturlig hudpleie. I dette gavesettet har vi plukket ut to favoritter til mannen. Marina sin norskproduserte Active Face Oil er spesielt tiltenkt menn. Oljen brukes daglig og hjelper til å balansere kombinasjonshud, lindrer sensitiv og irritert hud, gir fukt og hjelper til å motvirke fine linjer. Det andre produktet i gavepakken til mannen er Dr. Bronner's mykgjørende barberingsgel med duft av lemongrass. Barberingsproduktene fra Dr.Bronner's er økologiske og Fair Trade, de er milde og veldig drøye i bruk. Barberingsgelen kommer uten tilsatte skumagenter, petrokjemisk modifiserte ingredienser, siloksaner og konserveringsmidler Du får 15% rabatt! Verdi av produktene er kr. 485,-, men i gavesettet får du produktene til kr. 397,- Begrenset antall av gavesettene tilgjengelig. Alle julegavetilbudene finner du i nettbutikken her.    

Det siste fra bloggen