null
  • Pai Hyaluronic Acid Hydrating 0.3% Booster, 10 ml
  • Pai Hyaluronic Acid Hydrating 0.3% Booster, 10 ml
  • Pai Hyaluronic Acid Hydrating 0.3% Booster, 10 ml
  • Pai Hyaluronic Acid Hydrating 0.3% Booster, 10 ml
  • Pai Hyaluronic Acid Hydrating 0.3% Booster, 10 ml
  • Pai Hyaluronic Acid Hydrating 0.3% Booster, 10 ml
  • Pai Hyaluronic Acid Hydrating 0.3% Booster, 10 ml
  • Pai Hyaluronic Acid Hydrating 0.3% Booster, 10 ml

Pai Hyaluronic Acid Hydrating 0.3% Booster, 10 ml

229.00,-
UPC:
5060139729000

✔️ Fri frakt over 600 kr
✔️ Pakke med sporing i postkassen eller til hentested
✔️ Betal med Klarna, Vipps eller kort

Høykonsentrert booster med hyaluronsyre som du kan legge til enhver hudpleierutine for å få mer fukt

Funksjon: Booster,intenst fuktighetsgivende,hyaluronsyre, brukes alene eller blandes med serum/fuktighetskrem/olje/bodylotion, beskytter hudens barriere, plumper og jevner ut huden. Gir en flerlags, dyp fuktighet og en sunnere glød i huden.

Hudtype: Passer til alle hudtyper, inkludert sensitiv hud

Nøkkelingredienser: Hyaluronic Acid, avokadoolje, blåbærfrøolje, inulin.

Duft: Nøytal, duftfri.

Standarder: COSMOS Natural. vegansk, cruelty-free

Hallo fuktighet! Sertifisert naturlig, vegansk og cruelty free.

Effektiviser hudpleien din med denne helt naturlige boosteren med hyaluronsyre – en konsentrert dose av et best-i-klassen fuktighetsbevarende ingredienser som holder svært effektivt på fuktigheten. Kan blandes med ditt serum/fuktighetskrem eller bare brukes alene på nyrenset hud. Med molekyler i flere størrelser optimerer den hydrering på ulike nivåer i huden din – noe som betyr en mer effektiv barriere, fyldigere hud og en sunn utstråling.

Denne sertifiserte naturlige boosteren er parfymefri, og klinisk bevist å være egnet for sensitiv hud.

Hva er hyaluronsyre?

Hyaluronsyre er et sukker som forekommer naturlig i huden. Den binder vann med kollagen i hudens dermis for å fange inn fuktighet – noe som resulterer i en hydrert, duggfrisk hudtone. Men våre egne nivåer av hyaluronsyre tømmes når vi blir eldre, så å legge det til gjennom hudpleien vår er en effektiv måte å overta naturens jobb på.

Denne kraftfulle boosteren kombinerer ikke én, ikke to, men tre molekylvekter av hyaluronsyre, hentet fra mais. De større molekylene danner en film på hudens overflate, mens de mindre får jobbe på lagene under. Resultatet? En fuktighetsgradient som bidrar til å beskytte huden mot transepidermalt vanntap (TEWL).

Anbefalt bruk:

Tilsett 1-2 dråper av denne boosteren i hudpleien din (fuktighetskremer, serum eller til og med kroppsprodukter). Alternativt kan du bruke den konsentrert, påfør 1-2 dråper direkte på tørr, renset hud, og følg deretter på med resten av rutinen.

For best resultat, bruk morgen og kveld, eller når huden trenger fuktighet.

Med denne boosteren kan du eksperimentere deg frem.
Bruk så mye eller så lite du vil, påfør direkte på huden eller bland den inn med de andre produktene dine.

Unngå direkte kontakt med øynene.

Oppbevares på et tørt og kjølig sted.

30-dagers fornøydhetsgaranti
Er du ikke fornøyd med produktet etter 30 dagers bruk så vil vi enten bytte inn til et annet produkt fra Pai som vil passe bedre eller gi deg pengene tilbake for produktet.
Ønsker du å benytte deg av garantien vil vi gjerne vite litt om hvordan du har brukt produktet i din rutine, hvor lenge produktet har blitt brukt og hva som gjør at du ikke er fornøyd.
Send oss en epost til kundeservice@skinlove.no så hjelper vi deg.
Produkter hvor fornøydhetsgarantien benyttes må returneres til oss, vi dekker porto. Garantien gjelder kun en gang per produkt per bestilling. Ta kontakt innen 30 dager fra produktet er mottatt.

 

AQUA (water), GLYCERIN, HYDROLYZED GLYCOSAMINOGLYCANS, PENTYLENE GLYCOL, PERSEA GRATISSIMA OIL* (avocado oil), COCONUT ALKANES, XANTHAN GUM, VACCINIUM MYRTILLUS SEED OIL (blueberry seed oil), INULIN, SODIUM STEAROYL LACTYLATE, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM HYALURONATE, TAPIOCA STARCH, FRUCTOSE, TOCOPHEROL (vitamin e), ALGIN, HYALURONIC ACID, LACTIC ACID of total: 100% natural origin *organic ingredient **mixed organic and non-organic ingredients