null

Leveringsinformasjon

Leveranse i Norge

Våre pakker sendes med Posten/Bring. Vi har fri frakt på alle bestillinger med totalverdi fra 500 kr. Standard hastighet på levering er nå 2-4 virkedager fra bestilling. Som virkedager regnes mandag - fredag. For bestillinger med totalverdi inntil 499 kr har vi et fast fraktgebyr på 49 kr. Pakkene sendes med sporing som du vil motta på en egen e-post etter at pakkene er sendt. 

Har vi gått tom for varer uten at dette er spesifisert i produktets beskrivelse ved bestillingstidspunkt og vi ikke kan skaffe dem i løpet av kort tid, vil du få beskjed om dette via epost. Er det noe som haster for deg så gi oss en melding om det når du gjør din bestilling så skal vi prøve og hjelpe deg. Ta kontakt via kundeservice@skinlove.no.

Som kunde er du selv ansvarlig for at du oppgir gyldig og korrekt leveringsadresse og mobilnummer. Bor du deler av tiden på en annen adresse så kan det lønne seg å registrere navnet ditt på denne adressen hos Posten. Må vi sende ut varer på nytt til deg på grunn av feil i adresse, påløper et ekstra fraktgebyr på kr. 49,-.

Leveringstiden for pakke i postkassen er i følge Bring 2-4 virkedager. Dette er kun et anslag fra Posten og ikke faste garantier. Som oftest kommer pakkene frem innenfor tidsfristene, men i perioder med mye trykk hos Posten så kan det være noe forsinkelser i leveringstid.

Hvis mottakerens postkasse er låst, hvis pakken ikke får plass, eller det av andre årsaker ikke er mulig å levere pakken i postkassen, kan mottaker hente pakken på sitt lokale postkontor eller Post i Butikk mandag - lørdag. Mottaker får en SMS eller e-post når pakken er klar til henting. Du får en påminnelse om henting av pakken etter 3 og 11 dager. Er pakken fortsatt ikke hentet etter 14 dager blir den returnert til Skinlove.   

Frakt

Innad i Norge sendes alle våre varer tollfritt fra varelager i Norge. Vi sender varene Posten/Bring AS. Fast fraktgebyr er 49 kr. For bestillinger med totalverdi fra 500 kr gir vi fri frakt. Alle forsendelser sendes med sporing.

Er bestillingen din av en så stor vekt/størrelse at den ikke vil passe inn i våre standard pakkeformater vil vi sende varene med Norgespakken via Posten eller Klimanøytral Servicepakke via Bring. Du vil da få sporingsnummer tilsendt per sms eller epost. Dette koster ikke noe ekstra for deg som kunde.