null

Leveringsinformasjon

Leveranse i Norge

Fra juni 2023 har vi utsending av bestillinger to dager i uken; mandager og torsdager. Noen unntak fra disse dagene kan sporadisk forekomme. 

Vi leverer for tiden bare til adresser innad i Fastlands-Norge. Våre pakker sendes med Posten/Bring eller Postnord. 

Pakkene sendes med sporing som du vil motta på en egen e-post etter at pakkene er sendt. 

Har vi gått tom for varer uten at dette er spesifisert i produktets beskrivelse ved bestillingstidspunkt og vi ikke kan skaffe dem i løpet av kort tid, vil du få beskjed om dette via epost. Er det noe som haster for deg så gi oss en melding om det når du gjør din bestilling så skal vi prøve og hjelpe deg. Ta kontakt via kundeservice@skinlove.no.

Som kunde er du selv ansvarlig for at du oppgir gyldig og korrekt leveringsadresse og mobilnummer. Bor du deler av tiden på en annen adresse så kan det lønne seg å registrere navnet ditt på denne adressen hos Posten. Må vi sende ut varer på nytt til deg på grunn av feil i adresse, påløper et ekstra fraktgebyr avhengig av leveringsmetode. 

Frakt

Hos Skinlove er det gratis frakt når du handler fra 600 kr og velger PostNord Mypack Small.

Som kunde hos oss kan du ved utsjekk selv velge mellom fem leveringsalternativer.

1.POSTNORD Mypack Home Small (porto 39 kr, gratis ved handel fra 600 kr)

Pakken blir levert hos deg i løpet av 2-5 virkedager. Den blir enten levert rett i din postkasse eller lagt på dørmatten.

Om pakken leveres i postkasse eller på dørmatten, er ikke det noe som avgjøres av budet i leveringsøyeblikket, men er bestemt på forhånd i PostNord sine systemer ut fra gateadressen. Dersom postkassen er full, låst eller lignende, henges pakken i en vanntett pose med krok på postkassen. Alternativt tas pakken tilbake igjen for retur til avsender eller til nærmeste utleveringssted.
Utleveringene varsles med SMS.

2. POSTNORD Mypack Collect (porto 79 kr)
Pakken sendes til nærmeste utleveringssted i løpet av 1-5 virkedager. Mottaker får en hentemelding når pakken har ankommet og er klar for utlevering. Pakken blir sendt tilbake til Skinlove om den ikke har blitt hentet i løpet av 7 virkedager.

3. BRING Pakke I postkassen (porto 49 kr)
Pakken blir levert hos deg i løpet av 2-5 virkedager. Den blir levert i din postkasse.
Dersom postkassen er full eller ikke merket med synlig nummer og navn, vil pakken bli levert på nærmeste utleveringssted eller returnert til avsender.
Du vil få sporing og varsel når strekkoden skannes.

4. BRING Pakke til hentested (porto 98 kr)
Pakken blir levert til nærmeste hentested i løpet av 1-2 virkedager til store deler av det sentrale Norge. For øvrige deler av landet må 2-4 dager beregnes.
Mottaker får hentemelding på SMS, e-post eller i App. Hentefrist før pakken blir returnert til Skinlove er 7 dager.

5. BRING pakke levert hjem (porto 179 kr)
Pakken leveres i løpet av 1-3 virkedager.
Mottaker får SMS eller e-post om at pakken er på vei, og med forventet leveringsdag. Mottaker får mulighet til å endre uutleveringsdato, eller gi Posten fullmakt til å sette igjen pakken på mottakers risiko hvis ingen er hjemme ved leveringstidspunktet.

6. Hente lokalt (gratis)
Om ønskelig kan pakken din hentes på Skobutikken Vestnes på Alti Vestnes Brygge. Dette er helt uten fraktkostnader. Om denne sendingen er valgt, vil vi levere pakken din der. Du vil få en epost når pakken er klar til å hentes og kan henvende deg til personellet i skobutikken.