null
  • Beachkind Natural Sunscreen SPF30, naturlig solkrem for hele familien til ansikt og kropp med mineralfilter. 100% naturlige ingredienser.
  • Beachkind Natural Sunscreen, solkrem SPF30, 50 ml
  • Beachkind Natural Sunscreen, solkrem SPF30, 50 ml
  • Beachkind Natural Sunscreen SPF30, naturlig solkrem for hele familien til ansikt og kropp med mineralfilter. 100% naturlige ingredienser.
  • Beachkind Natural Sunscreen, solkrem SPF30, 50 ml
  • Beachkind Natural Sunscreen, solkrem SPF30, 50 ml

Beachkind Natural Sunscreen, solkrem SPF30, 50 ml

335.00,-

✔️ Fri frakt over 600 kr
✔️ Pakke med sporing i postkassen eller til hentested
✔️ Betal med Klarna, Vipps eller kort

Naturlig og trygg solkrem faktor 30 med fysisk filter, for hele familien

Funksjon: Solkrem, faktor 30, "invisible zinc", non-nano mineralfilter. Etterlater ikke en hvit hinne på huden, bredspektret beskyttelse mot UVA og UVB. Enkel å smøre på. Vannavstøtende.

Hudtype: Passer for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Kan brukes av hele familien* 

Nøkkelingredienser: Søtmandelolje, sheasmør, bringebærfrøolje, hvetekimolje og kokosolje

Duft: Frisk og natrulig duft av vanilje, freesia og appelsinblomst

Standarder: Naturlig, vegansk

Solkrem med invisible zink som beskytter uten å gi en hvit farge i huden.

Beachkind solkrem er en 100% naturlig solkrem med delvis økologiske ingredienser. Med sine milde ingredienser kan fint alle i familien bruke denne solkremen både i ansiktet og på kroppen. Solkremen beskytter huden mot de skadelige effektene av UV-stråling med et mineralfilter basert på ikke-nano sinkoksid. Beachkind sin Zinkoksid er såkalt "Invisible Zinc", som betyr at du ikke vil få en hvit hinne etter påføring.

Solkremen er full av naturlige, milde oljer, smør og voks noe som gjør solkremen lett å påføre og fuktighetsgivende.
Som base inneholder denne solkremen tørr kokosolje, som har lav komedogen indeks for å unngå å at porene tettes. I tillegg så er formelen vannavstøtende.

Denne solkremen lever opp til kravene som stilles for å bli klassifisert som en såkalt "Reef Safe" solkrem. Den er helt fri for ingredienser som Oxybenzone, Octinoxate, mikroplast og nanopartikler.

Emballasjen er en såkalt "airless" pumpeflaske som bruker vakuumteknologi for å holde innholdet ferskt. Noen ganger kan det derfor ta flere pumper før solkremen kommer ut. Emballasjen er laget av resirkulert plast og kan derfor resirkuleres når den er tom.

Teamet i Beachkind svarer på noen vanlige spørsmål:

Blir man hvit av solkremen?

Svar: Nei! Våre solkremer bruker "usynlig sink" som ikke etterlater noen hvit film, såkalt "white cast", på huden.

Du kan imidlertid få litt hvit farge av vår naturlige leppepomade med solbeskyttelse, som etterlater en lett beskyttende film på leppene.

Hva slags parfyme bruker dere?

Svar: Det står «parfyme» i ingredienslisten på produktene våre og det er fordi vi ikke kan skrive ut «naturparfyme» uten å forklare produktet nærmere, som vi ikke har plass til.

Vår duft er en blanding av naturlige oljer som er veldig mild. Ved utviklingen av duften var vi nøye med å sikre at det ikke var allergifremkallende rester i duftblandingen vi valgte, da dette ellers er vanlig ved bruk av eteriske oljer.

Hvilken type sink bruker dere?

Vi bruker kun non-nano sinkoksid som UV-filter i solkremene våre, som for tiden regnes som det sikreste valget for både menneskers helse, livet i havet og planeten vår.


Anbefalt bruk:

Til voksne:
Påføres i rikelig mengde ca. 20 minutter før soleksponering. Påfør på nytt annenhver time eller etter svette/bading/tørking. Unngå kontakt med øynene.

Til barn:
Påfør rikelig med solkrem ca. 20 minutter før barnet skal ut i solen. Ikke glem at det også er lurt å ha solkrem på selv om man skal bare være i skyggen. Påfør solkemen annenhver time på kropp og i ansiktet for en optimal beskyttelse. Unngå å få solkrem i barnets øyne.

*Det annbefales at barn under ett år ikke skal oppholde seg i direkte sollys, samt og bruke klær og hatt med UV beskyttelse.

Caprylic/Capric Triglyceride; No-nano Zinc Oxide; Coco-Caprylate/Caprate; Cera Alba*; Prunus Amygdalus Dulcis Oil*; Butyrospermum Parkii Butter*; Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil*; Parfume; Rubus Idaeus Seed Oil*; Tocopherol; Helianthus Annuus Seed Oil *Ingredients from organic farming.