null

Finn frem i produktene

Finn produktene til din hudtype

Vi har gjort det enklere til å finne frem til hudpleieproduktene som passer din hudtype og hudtilstand. Ved å bruke filterfunksjonen inne på hver kategori, kan du enkelt sortere etter hudtype (tørr, kombinert, fet etc.) eller hudtilstand (eksem, psoriasis etc).

 
Vi har også filtersortering for deg som ønsker at produktet skal være helt uten essensielle oljer eller som bare ønsker å se vegansk hudpleie.

MOBIL

På mobil finner du filteret over produktene. Se den oransje pilen til venstre i bildet under. Når du trykker på "Vis filter" faller det ned en gardin der du kan gjøre dine valg ut i fra hva du leter etter.

DESKTOP

På desktop (PC/ Mac) finner du filtrene liggende i venstre marg når du er inne på en kategori i butikken. Trykk for eksempel på setningen "Hudtype" for at en liste med hudtyper skal falle ned.

Finner du ikke du ikke det du leter etter, så ta gjerne kontakt med oss! :) Du når oss enten ved å trykke på chat-ikonet nede til venstre på skjermen eller ved å sende oss en e-post til kundeservice@skinlove.no