null
 • Eco by Sonya Coconut Body Milk vegansk og økologisk bodylotion med pumpe. Naturlig hudpleie for tørr hud og for hele familien. Bevarer brunfargen lenger.

Eco by Sonya Coconut Body Milk, 375 ml

(4 reviews) Skriv en omtale

429.00,-

En stor flaske deilig bodylotion som raskt har blitt en favoritt hos oss. Den silkemyke kremen gir rikelig med fuktighet til huden og fremmer myk, sunn og glødende hud. Kokosnøtt og aloevera beroliger irritasjoner i huden mens jojoba og macadamia gir deilig næring.

Helt super for å bevare brunfargen lengre.

Økologisk og vegansk.


Produktet er holdbart innen 12M etter åpning.

 

 

"Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Glycerin*, Cetearyl Alcohol**, Glyceryl Stearate**, Persea Gratissima (Avocado) Oil*, Glyceryl Stearate Citrate**, Xanthan Gum**, Sodium Levulinate**, Coco-Caprylate**, Potassium Sorbate**, Glyceryl Caprylate**, Sodium Anisate**, Tocopherol**, Parfum (Fragrance)**, Citric Acid** * CERTIFIED ORGANIC ** NATURAL
 • 5
  Herlig

  Postet av Silje den 9th Dec 2020

  Synes denne kremen er helt herlig, gir nok fukt og passer min sensitive tørre hud. Praktisk at den kommer i pumpeflaske.

 • 2
  Gir for lite fukt

  Postet av Ingvild den 26th Apr 2017

  Etter denne kom i ny utgave gir den altfor lite fukt, den milde gode duften av kokosnøtt er borte. Den pleide også å være 500 ml for samme pris, nå er det bare 375. Utrolig synd at de endret den, trodde jeg hadde funnet min favoritt!

 • 5
  Ny favoritt

  Postet av Anniken den 29th May 2016

  Endelig fant jeg en 'grønn' bodylotion for hele familien og som finnes i litt stor størrelse. Den føles ikke fet selv om den er rik og fyldig i konsistens. Svak duft som ikke dominerer. Kan fint brukes som håndkrem også

 • 5
  Veldig god!

  Postet av Kristin J den 21st May 2016

  Denne bodylotion synes jeg gir god fuktighet til huden min. Lar den stå framme hele tiden, slik at jeg bruker den som håndkrem også. Stor flaske som varer lenge. Mild lukt som forsvinner når den blir påført. Anbefales!