null
 • Dr. Bronner's Shikakai Sugar Soap Lavender, 355 ml

Dr. Bronner's Shikakai Sugar Soap Lavender, 355 ml

(3 reviews) Skriv en omtale

169.00,-

Nydelig såpe med duft av lavendel. Brukes som håndsåpe eller i dusjen. Shikakai kommer fra et asiatisk tre som har blitt brukt i årtusener for å rense mildt både hud og hår. Meget drøy i bruk. Alle oljene er økologiske. Basert på Fairtrade ingredienser. Vegansk.

Prøv den også som hårvask eller til barbering.

Organic Sucrose*, Organic White Grape Juice, Organic Coconut Oil*, Organic Palm Kernel Oil*, Potassium Hydroxide**, Organic Olive Oil*, Organic Shikakai Powder, Organic Hemp Oil, Organic Jojoba Oil, Organic Lavender Oil, Citric Acid, Tocopherol

* CERTIFIED FAIR TRADE INGREDIENT

** None remains after saponifying oils into soap and glycerin
 • 4
  Deilig lukt!

  Postet av Elisabeth den 19th Mar 2019

  Var ute etter en såpe som luktet naturlig og godt - det fikk jeg her! Føles god å bruke på hendene og. Synd den er utsolgt nå som jeg skulle hatt ny..

 • 5
  Deilig og bra håndsåpe

  Postet av Caroline den 29th Sep 2018

  Kjøpte denne etter at jeg ble frelst av dusjsåpene fra Dr. Bonner's, og jeg ble ikke mindre frelst av denne. Hendene blir rene, myke og lukter godt etter en håndvask. Det er også verdt å nevne at den er drøy i bruk. Anbefales på det sterkeste!

 • 5
  Fantastisk god dusjsåpe

  Postet av Maria den 3rd May 2016

  Da mannen fikk påvist allergi mot diverse kjemikalier som finnes i de fleste såper trodde vi at vi måtte "lukte sykehus" resten av livet, slik mange av de allergivennlige såpene gjør. Men så kjøpte vi denne og tilsvarende med lime/lemongrass lukt og de lukter så godt! Drøy i bruk, mye for pengene! Anbefales :)