null
  • YÙ GUA SHA Rosenquarz
  • YÙ GUA SHA Rosenquarz
  • YÙ GUA SHA Rosenquarz
  • YÙ GUA SHA Rosenquarz
  • YÙ GUA SHA Rosenquarz
  • YÙ GUA SHA Rosenquarz
  • YÙ GUA SHA Rosenquarz
  • YÙ GUA SHA Rosenquarz

YÙ GUA SHA Rosenquarz

Før: 329.00,-
Nå: 299.00,-

✔️ Fri frakt over 500 kr
✔️ Sendes innen kl. 11.00

✔️ Pakke med sporing i postkassen eller til hentested
✔️ Betal med Klarna, Vipps eller kort

YÙ Gua Sha Rosenquarz er en flat edelsten av rosenkvarts som brukes i henhold til årtusengamle tradisjoner fra kinesisk medisin. 

Den kjølige stenen skal bidra til massaje, økt blodsirkulasjon og lymfedrenasje som igjen skal bidra til balansert, sunn og glødende hud. 

Rosenkvarts er rik på mineraler som silisium, magnesium eller jern og brukes tradisjonelt som et alternativt middel. Det sies å ha betennelsesdempende effekt og bidra til cellefornyelse og økt blodsirkulasjon - som alle skal bidra til et "ungdommelig utseende". 

Slik bruker du den: 

Se bildet til venstre på siden her for en illustrasjon. 

Før den lengste siden av steinen opp haketippen. Før den forsiktig ned over halsen og ut. Gjenta dette flere ganger. Deretter går du over til ansiktet - start i midten av ansiktet og før steinen utover mot hårfestet. Det er ikke nødvendig å presse ekstra hardt med steinen, vekten den har i seg selv gir tilstrekkelig trykk mot huden. 

Vær forsiktig rundt øynene. Plasser steinen ved siden av nesebroen og led den utover i en rett linje under øynene. 

For å nyte alle fordelene med lymfatisk massasje på huden, utfør massasjen på ren, tørr hud. Avhengig av dine behov morgen og / eller kveld i 5-10 minutter hver.

Mer intensiv behandling:

YÙ Face Roller kan også brukes i kombinasjon med hudpleieprodukter som serum, oljer og masker for å bidra til bedre absorbasjon av disse. 

TIPS:

Legg steinen i kjøleskapet før bruk for å intensivere den kjølende effekten den har på huden.


Kan brukes av alle hudtyper.

Rosenkvarts i A +++ kvalitet

Når de sveitsiske damene bak YÙ skulle lage sine face rollers så ville de sørge for å ha den absolutt beste kvaliteten på edelsteinene. De har brukt lang tid på å finne de rette stedene rundt om i verden. Rosenkvarts har de funnet nord i Kina og jade i Sør Amerika. Rollerne lages for hånd i tradisjonell kinesisk teknikk. En meget tidkrevende og teknisk prosess. Dette arbeidet skal kun utføres av personer som har sertifisering i denne teknikken. YÙ har ansatt en kvinne som er ansvarlig for dette arbeidet. Hun mottar rettferdig lønn og forsikring for jobben hun gjør og hun har europeiske arbeidstider. Skolegang og helsetjenester til barna betales også av YÚ. Fair trade og high quality er hjørnesteinene i produksjonen av disse rollerene.