null
 • YÙ Maskekost

YÙ Maskekost

(1 review) Skriv en omtale

149.00,-

En maskekost er et "must have" for alle maskeelskere.

Fordelen er at man bruker mindre produkt per påføring sammenlignet med å bruke fingertuppene, det blir mindre kliss og påføringen blir jevnere. Det gir også en litt eksklusiv spafølelse å bruke kosten til påføringen.

Den myke silikonenden er fin å bruke som spatel hvis masken din er i en krukke. Da tar du opp produkt med spatelen, legger det på håndryggen og henter produkt derifra etterhvert som du påfører.

Enden med børste er ideell for krem- og gelmasker. Enden med myk silikon er spesielt godt egnet for tykkere masker, men her er det ingen regler. Prøv deg frem.

Enden med silikon er også fin til å fjerne masken fra huden.

Vegansk.

Rengjøring:

Rengjør maskebørsten under rennende vann. Trykk forsiktig på enden av børsten for å skvise ut overflødig vann og la lufttørke. Når børsten har tørket helt, kan du bruke etuiet til oppbevaring, gjerne med flere børster sammen. Du kan også bruke en mild såpe når du vasker av produktet.

Vegansk. Håndlaget. Gjenbrukbar.
 • 4
  God, men fort ødelagt

  Postet av Nadia den 7th Sep 2020

  Denne fungerer veldig godt, og både spatelen og kosten er kjempegode og bidro til jevn påføring. Jeg brukte den til en fuktighetsmaske. Brukte spatelen til å ta ut produkt og legge på ansiktet, og kosten til å børste det rundt. Kostsiden løsnet dessverre fra børsten (i gulldelen) første gang jeg brukte den, selv om jeg var veldig forsiktig. Nå er den vinglete og faller nesten av, noe som gjør den vanskelig å bruke sammen med litt tykkere masker eller dersom man skal vinkle den inn rundt nesen etc. Så god spatel, men er skuffet over kvaliteten.

  Skinlove:
  Huff, Nadia - slik skal den jo ikke være. Beklager kjedelig opplevelse. Ta kontakt med oss på kundeservice@skinlove.no så skal vi ta dette videre med leverandør :-)