null
  • Walden Perfume Gift set 5x 5 ml

Walden Perfume Gift set 5x 5 ml

(1 omtale) Skriv en omtale

439.00,-

Walden Naturlig Parfyme, gavesett 5 x 5ml

Laget av kun de beste naturlige ingrediensene, harpiks og essensielle oljer. Walden Parfumes er oppkalt etter Henry David Thoreaus bok Walden.

Boken er delvis meditasjon, delvis håndbok for enkel livsstil i naturlige omgivelser. Den har inspirert utallige lesere. Walden Natural Perfumes er derfor stolte av å gå i hans fotspor.

Dette gavesettet inkluderer 5 x 5 ml:

A Little Star-Dust er en overdådig bukett av ylang ylang, iris og jasmin beriket med hint av kremet amyris og eksotiske tonkabønner.

A Different Drummer åpner med en krydret eksplosjon av pepper etterfulgt av sedertre og amber, og avsluttes med kremet hint av amyris sandalwood.

Castles in the Air er en frisk, berusende blanding av sitrus med et snev av tropiske blomster og lavendel.

Two Eternities er en krans av skogblomster inkludert ville roser, jasmin og iris som flyter over i en frisk sitrusbase av bergamott og søtappelsinolje.

The Solid Earth åpner sitrusaktig ferskt med petitgrain etterfulgt av et hjerte av vetiver og lett patchouli for så å avslutte med kremet amyris.

Disse to duftene inngår ikke i settet enda da duftene er helt nye for merket:

Gentle Rain

See the Moonlight

Live the Life

Klikk inn på de enkelte duftene for å få de individuelle ingrediensene.
  • 2
    Ingen favoritter

    Postet av Elin den 7th Dec 2020

    Hadde håpet å finne en ny parfymefavoritt innen økologisk parfyme, men dessverre syns jeg ikke noen av disse luktet så veldig godt