null
  • TRUE GUM Sterk Mint - Plastfri Tyggis, 21g

TRUE GUM Sterk Mint - Plastfri Tyggis, 21g

35.00,-

✔️ Fri frakt over 500 kr
✔️ Sendes innen kl. 11.00

✔️ Pakke med sporing i postkassen eller til hentested
✔️ Betal med Klarna, Vipps eller kort

True Gum Sterk Mint er en plastfri og vegansk tyggis.
Den har en iskald, forfriskende og god smak. Bekjemper dårlig ånde og gir deg en frisk pust.

Danske True Gum Sterk Mint er en naturlig tyggis som er fri for plast, aspartam eller andre kunstige tilsetninger. Den er sukkerfri, uten kunstig søtning, glutenfri, vegansk og 100 % nedbrytbar. Emballasjen er også plastfri.

I motsetning til det meste av tyggisen i butikkene i dag (som er full av plast, aspartam og BHA—et syntetisk antioksidant) er True Gum 100% naturlig. Ved å kombinere et plastfritt ethos med ekte kvalitetsingredienser får du en tyggegummi som smaker godt, er 100% nedbrytbar, glutenfri og vegansk. Laget for hånd i hjertet av København.

Lavkalori og plantebaserte stevia og xylitol brukes til å gjøre tyggisen søt. Stevia er en helt naturlig sukkererstatning som kommer fra planteblader, og som ikke gir blodsukkersvingninger. Xylitol kommer direkte fra finske bjørketrær og er også virtuelt kalorifritt. I tillegg er det et produkt som ofte fungerer godt for de som er sensitive til kunstig søtning som aspartam. Tyggegummi med Xylitol anbefales også av tannleger, på grunn av stoffets egenskaper til å styrke tennene.

True gum er tyggegummiprodusenten  som ønsket å lage en en bedre tyggegummi for alle. Idéen bak True Gum ble til da det gikk opp for vennegjengen over en middag at ingen faktisk viste hva vanlig tyggis var laget av.
Kjapt lærte de seg at ordinær tyggegummi er laget av plast, og er tilsatt mange andre skumle ingredienser som verken er bra for kroppen eller miljøet. Det var her gjengen bak True Gum bestemte seg for å  å lage sin egen. Ambisjonen var å lage en tyggegummi man kunne spise med god samvittighet. Men det var lettere sagt enn gjort. Det er med god grunn at dagens produsenter bruker plast og tilsetninger. Det koster å produsere noe av samme kvalitet på en naturlig måte. Mer enn 500 forsøk  senere,  sa de opp dagjobben. Og True Gum slik vi kjenner den i dag fant veien til butikkhyllene

Naturlig søtning (xylitol, steviolglykosider), chicle tyggegummibase, naturlige smaker, fuktighetsgivende middel (rapsglyserin), stabiliserende middel (acacia tyggegummi), spirulina ekstrakt, glassmiddel (carnaubavoks). Inneholder søtningsmidler. Inneholder søtningsstoff Næringsinnhold per 100g Energi 748 kJ/179 kcal Fett 0g Hvorav mettede fettsyrer 0g Karbohydrat 71,1g Hvorav sukkerarter 0,2g Protein 0g Salt 0g