null
  • TRUE GUM Mint-Plastfri Tyggis, 21g
  • TRUE GUM Mint-Plastfri Tyggis, 21g
  • TRUE GUM Mint-Plastfri Tyggis, 21g
  • TRUE GUM Mint-Plastfri Tyggis, 21g

TRUE GUM Mint-Plastfri Tyggis, 21g

(No reviews yet) Skriv en omtale

35.00,-

True Gum Mint er en plastfri og vegansk tyggis.
En frisk smak av natrurlig mint som får hvert smil til å skinne. Har også ett generøst hint med rått matchapulver.

Danske True Gum Mint er en naturlig tyggis som er fri for plast, aspartam eller andre kunstige tilsetninger. Den er sukkerfri, uten kunstig søtning, glutenfri, vegansk og 100 % nedbrytbar. Emballasjen er også plastfri.
Med en god dose ekte mint og matcha pulver, kombinert med naturlig og sukkerfri søtning som stevia og xylitol
Denne friske tyggisen vil ta pusten fra deg!

I motsetning til det meste av tyggisen i butikkene i dag (som er full av plast, aspartam og BHA—et syntetisk antioksidant) er True Gum 100% naturlig. Ved å kombinere et plastfritt ethos med ekte kvalitetsingredienser får du en tyggegummi som smaker godt, er 100% nedbrytbar, glutenfri og vegansk. Laget for hånd i hjertet av København.

Lavkalori og plantebaserte stevia og xylitol brukes til å gjøre tyggisen søt. Stevia er en helt naturlig sukkererstatning som kommer fra planteblader, og som ikke gir blodsukkersvingninger. Xylitol kommer direkte fra finske bjørketrær og er også virtuelt kalorifritt. I tillegg er det et produkt som ofte fungerer godt for de som er sensitive til kunstig søtning som aspartam. Tyggegummi med Xylitol anbefales også av tannleger, på grunn av stoffets egenskaper til å styrke tennene.

True gum er tyggegummiprodusenten  som ønsket å lage en en bedre tyggegummi for alle. Idéen bak True Gum ble til da det gikk opp for vennegjengen over en middag at ingen faktisk viste hva vanlig tyggis var laget av.
Kjapt lærte de seg at ordinær tyggegummi er laget av plast, og er tilsatt mange andre skumle ingredienser som verken er bra for kroppen eller miljøet. Det var her gjengen bak True Gum bestemte seg for å  å lage sin egen. Ambisjonen var å lage en tyggegummi man kunne spise med god samvittighet. Men det var lettere sagt enn gjort. Det er med god grunn at dagens produsenter bruker plast og tilsetninger. Det koster å produsere noe av samme kvalitet på en naturlig måte. Mer enn 500 forsøk  senere,  sa de opp dagjobben. Og True Gum slik vi kjenner den i dag fant veien til butikkhyllene

Naturlig søtning (xylitol, steviolglycosider), naturlig gummi (manilkara zapotilla), fuktighetsmiddel (vegetabilsk glycerin), matcha, naturlig aroma, byggmaltekstrakt, spirulinaekstrakt. Næringsinnhold per 100g Energi 535kj/132 kcal Fett 1,1 g Karbohydrater 68 g Hvorav sukkerarter 1,4 g Protein 0 g