null
  • TRUE GUM Lakris & Eukalyptus-Plastfri Tyggis, 21g
  • TRUE GUM Lakris & Eukalyptus-Plastfri Tyggis, 21g
  • TRUE GUM Lakris & Eukalyptus-Plastfri Tyggis, 21g
  • TRUE GUM Lakris & Eukalyptus-Plastfri Tyggis, 21g

TRUE GUM Lakris & Eukalyptus-Plastfri Tyggis, 21g

(No reviews yet) Skriv en omtale

35.00,-

True Gum Lakris & Eukalyptus er en plastfri og vegansk tyggis.
Denne tyggisen har en nydelig miks av rå lakrisrot og revitaliserende eukalyptus

Lakris & Eukalyptus er en plastfri tyggis uten aspartam eller andre kunstige tilsetninger. Den er  både sukkerfri og uten kunstig søtning. Tyggisen er også glutenfri, vegansk og 100 % nedbrytbar, da verken tyggisen eller pakningen inneholder plast. Med en god dose ekte lakris, kombinert med naturlig og sukkerfri søtning som stevia og xylitol.
Denne er en lakris-elsker sin drøm!

I motsetning til “vanlig” tyggis  (som er full av plast, aspartam og BHA—et syntetisk antioksidant) er True Gum 100% naturlig. Ved å kombinere et plastfritt utgangspunkt med ekte og naturlige ingredienser som naturgummi og lakrisrot, får du en tyggegummi ikke bare smaker godt. Men som også er 100% bionedbrytbar, glutenfri og vegansk. Fri for sukker og aspartam. Og som er kortreist, da det en produsert i Danmark.

True gum er tyggegummiprodusenten  som ønsket å lage en en bedre tyggegummi for alle. Idéen bak True Gum ble til da det gikk opp for vennegjengen over en middag at ingen faktisk viste hva vanlig tyggis var laget av.
Kjapt lærte de seg at ordinær tyggegummi er laget av plast, og er tilsatt mange andre skumle ingredienser som verken er bra for kroppen eller miljøet. Det var her gjengen bak True Gum bestemte seg for å  å lage sin egen. Ambisjonen var å lage en tyggegummi man kunne spise med god samvittighet. Men det var lettere sagt enn gjort. Det er med god grunn at dagens produsenter bruker plast og tilsetninger. Det koster å produsere noe av samme kvalitet på en naturlig måte. Mer enn 500 forsøk  senere,  sa de opp dagjobben. Og True Gum slik vi kjenner den i dag fant veien til butikkhyllene

Naturlig søtning (xylitol, steviolglycosider), naturlig gummi (manilkara zapotilla), lakrispulver, fuktighetsmiddel (vegetabilsk glycerin), naturlig aroma, byggmaltekstrakt. Næringsinnhold per 100g Energi 484kj/119 kcal Fett 0 g Karbohydrater 70 g Hvorav sukkerarter 1,7 g Protein 0,6 g