Våre tilbud

I denne menyen kan du se hva vi til en hver tid har av tilbud og kampanjer. Ukens tilbud oppdateres normalt på mandager. Vi har også en egen meny for produkter nedsatt i pris på grunn av f.eks emballasjeskader, kort holdbarhet eller som bare skal ut av sortimentet. Disse finner du HER.

 ---- 

Gave på kjøpet fra Odylique!

Nå får du med en Gentle Herb Shampoo 20 ml og en Lavender Conditioner & Detangler 20 ml på kjøpet når du handler Odylique-produkter til en totalverdi fra 299 kr. Gaven har en verdi på 198 kr.

Kampanjen gjelder så langt lageret rekker. Vi legger den ved når vi pakker varene dine, så den vil ikke vises i ordrebekreftelsen.  

Se utvalget fra Odylique her.

----

Gave på kjøpet fra Pai Skincare!


Nå får alle som bestiller Pai-produkter til en totalverdi over 499 kr med en nydelig gave på kjøpet!
Gaven "Hydration Hit Kit" består av to megapopulære produkter fra det økologiske merket. Dette er redningen for tørr, dehydrert og matt hud.
Dagkremen Love and Haight 10ml gir etterlengtet fuktighet og det lette superserumet Back to Life 4ml gir fukt til tørst, fuktfattig hud.

Kvalifiserer du til gaven legger vi den med når vi pakker, den vil derfor ikke vises på ordrebekreftelsen. Kampanjen varer så langt lageret rekker.

Se utvalget til Pai Skincare her.

----


25% rabatt på alt fra INIKA Organic


INIKA Organic kommer snart med fornyet emballasje! Så langt lageret rekker har vi 25% rabatt på hele utvalget. Nydelige, naturlige og økologiske sminkeprodukter som virkelig er elsket av mange.
Produktene er nedsatt i butikken.

Se utvalget fra INIKA Organic her.